Hayvan hakları yasası bekleniyor fakat insanlık yasası yapılabildi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bir şey soracağım oraya kamera yollayıp görüntüler çekmenin mantığı ne o videları çekenleride haksızlık kamera yolluyorsunuz onu yollamak yerine yemek ,ilaç, su yolarsın değil mi?
bence buda tartışılmalı
Onlar oraya zaten yardımlarını yapıyor birde farkındalık oluşturuyorlar yani kamera almasardı belki 500 TL'lik bir yardım olucaktı.
Şu anda daha fazla ama hepsi devletin kasasına İHH ve KIZILAY sağolsun
 
Çok hastalıklı bir zihniyete sahipsin. Biz sömürmediğimiz halde bu insanlara gayet yardım yapıyoruz. Şimdi size kafası koparılan köpekleri veya tecavüz edilen kedileri atsam ben mi haklı olacağım? Sen kimsin ki bana bu insanların hayatını mahvettin diyorsun?
Siz yada Biz dememden zaten iyi bir insan nereyi söylediğimi anlar.
Ben burda afrika'ya yardımlarınızı değil
Afrika'daki insanların gördüğü zülümden bahsediyorum.
Lütfen.
 
Şu Afrikadaki insanları önemsemeyen insanları alıcaksın, bırakacaksın çölün ortasında. Aç, susuz, sıcacık güneşin ortasında. Sonra gideceksin tüm hayvanlara yardım edeceksin ama onlar umrunda olmayacak. Ne güzel. Empati öğrenirler.
 
Neden boş bir düşünce burada ayrımcılık yaptığınız apaçık ortada, önceliği insanlara bekliyorsunuz, sanki hayvanların canı sokaktan toplanıyor.
Yahu ben hayvanları öldürelim yada gömelim tecavüz yapalım demedim.

Hayvanlara özel yemek mamaları alıp afrikadaki insanları aç bırakmaya gönlü elveren herkese lafım:Amerika'dan betersiniz !
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı