3 ayda AYT 25 net arttırmak

Oguzhan h

Centipat
Katılım
24 Eylül 2022
Mesajlar
180
Çözümler
1
Yer
Adana
Dostlar selam birkaç sorum olacak, sayısalım , TYT 70-80 netlerdeyim, AYT hiç çözmedim ama şu an konular kalkmış şekilde çözersem 40 net falan gelir. AYT'de konu olarak çok eksiğim var. 50 günde konuları bitirip geriye kalan zamanda da deneme kasacağım (sınav ertelenmezse 60 gün kalıyor)
Sizce AYT'de 65+ netlere çıkılabilir mi? Ben çıkılabileceğini düşünüyorum. Ayda 9 netlik konu çalışmak gerekiyor diye düşünürsek mümkün gözüküyor. (ayda 9 net arttıracabilecek kadar eksik konum var çünkü)
-
Diğer sorum ise: AYT konularını adamakıllı eksiksiz bitirdikten sonra kaç netlerdeydiniz? 60 nete çıkılır mı tüm konular bitince?
(Hedefim 30k bu arada)
 
AYT kısmında net arttırmak TYT'ye göre daha kolay çünkü bir taraf bilgi bir taraf yeni nesil ama ikisinde de aynı sorun netlerin ne kadar yüksek olursa artması daha çok yavaşlayacak bir süre sonra artmayabilir, konuları bitirip kalan sürede bolca deneme çözerek arttırabilirsin. Bunu göze alarak TYT kısmına da önem vermelisin konuların çıkarılmasıyla birlikte biraz da olsa önemi arttı diyebiliriz.
 

Geri
Yukarı