3500 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama

  • Konuyu başlatan Kiraa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 26B
Sorunu bulduk VGA monitörüne , anakart da VGA girişi olduğu için ordan bağlamışsın o sorunun benzerini bende yaşamıştım. Bilgisayarda doğal olarak onboard ekran kartından çalıştırıyor altta ekran kartının görüntü girişleri var üzeri mavi plastikle kapatılmış onları da açmalısın sonra muhtemelen monitöründe vga dan başka giriş olmadığı için vga dan dvi a dönüştürücü alman gerekicek işin uzun.

Ekran kartının kutusunda varsa iyi yoksa 3tl 5tl gibi bi fiyatı var alırsın. Ayrıca farklı dönüştürücüler var giriş dişleri farklı onlara dikkat ederek alman lazım.

7VZLmv.gif
 
Ekran kartı normalde vga girişini algılamaz dönüştürücü kullansan bile bunun için cd den çıkan driverlarda vga driver ı var onu kurman lazım yoksa görüntü gelmeyebilir eski monitörümde olmuştu eğer televiyonun varsa dene orda hdmi kablosuyla görüntü gelirse zaten sıkıntı yoktur.
Ben televizyondan windowsu kurmuştum sırf o sebepten :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı