6.000 TL'ye telefon önerisi

Çünkü hem iş hem oyun dedi ya brooo.

Arkadaşın suçu yok hocam ben konunun başında demedim ama orada da söyledim biraz daha açayım alo desin oynayacagım oyunlar Minecraft hill climb vs. zaman geçirmelik en fazla kastırıbilecek oyun PUBG oynarım onu da oynamam sanırım.
 
İkinci el S10 filan hoş olur bu paraya. Ekran süper, kamera süper, işlemci süper, tabii ki bu bütçedeki sıfır cihazlara göre.
Hocam sıfır şart değil daha.
Bunlar alınır mı sizce? 6 ay kullanılmış sadece fiyatta indirim %30-%35 civarı.
 

Eski amiral gemisi istemezseniz, 4 senelik gibi, bu paraya gayet iyi. Ekranın 90Hz oluşu, işlemcisi, 60 FPS video kaydı derken rakipsiz gibi.
 
Sağ olun var olun hocam çok yardım ettiniz beğenmeyen arkadaş neyi beğenmedi onu çözemedim.

Anlatayım 50 MP kamerası var değil mi şimdi örnek samungun 50 MP kameralı telefonunla kameraları karşılaştırdığında onun kamerası 16 MP gibi kalıyor ve 90 Hz başka bir 90 Hz telefonla karşılaştırdığında 60 Hz gibi kalıyor ve sağlamlık çok düşük.
 
Anlatayım 50 MP kamerası var değil mi şimdi örnek samungun 50 MP kameralı telefonunla kameraları karşılaştırdığında onun kamerası 16 MP gibi kalıyor ve 90 Hz 90 Hz başka bir 90 Hz telefonla karşılaştırdığında 60 Hz gibi kalıyor ve sağlamlık çok düşük.

MP kaliteyi belirlemediği için bu dediğiniz şey tamamen yanlış. MP resim boyutudur. Çekilen fotoğrafın ayrıntılarına bakarak, inanmazsanız farklı bir cihaza atarak 50MP olup olmadığını anlarsınız.

90Hz de gayet çalışıyor. Hz telefonun akıcılığı değil ekran yenileme hızı olduğu için bunu da gayet test edebiliyorsunuz uygulamalarla.

Sağlamlık ise gayet iyi. Ekran ucuzluktan sert plastik gibi. Arka kasa da plastik.
 

Geri
Yukarı