6000 - 7000 Bilgisayar Toplama Önerisi

Bütçe
6000 - 7000 Arası

Stavanger

Centipat
Katılım
25 Aralık 2019
Mesajlar
21
Atalarımız bin bilsen de bir bilene danış demiş dostlar. O sebeple sizlerin değerli görüşlerinizi almak istiyorum. Düşündüğüm bileşenler ise şu şekilde:

Anakart


RAM Bellek


Ekran Kartı


İşlemci


SSD


Not: Kasa konusuna çok hakim değilim o yüzden hava akımı ve kabloları toparlama konusunda rahat bir model olursa sevinirim. PSU'yu ayrı mı seçmeliyim yoksa PSU'lu kasa mı önerirsiniz?

Not 2: Anakartta fiyat olarak küçülmeye giderek daha makul bir modele yönelip ekran kartını RTX 2060 Super'e mi yükselteyim yoksa bu yeterli olur mu? Düşüncem anakartı üst seviyede tutup ekran kartını ileride yükseltmek yönünde ama sizlerin de fikirleri önemli.

Not 3: Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum ama düşük bir ihtimal de olsa QP bilişim'den de alabilirim.

Not 4: Şu an fiyatı 5.876,56‬ lira tutuyor ama sistemi bugün alamayacağım zira yakınımda Vatan Bilgisayar yok. Hafta içi bir gün gidip toplamayı düşünüyorum. KDV indiriminin de biteceğini düşünürsek fiyatlarda çok yükselme olur mu?

Oynayacağım oyunlar ise vakit buldukça oynayamadığım strateji oyunları (Total War Serileri gibi), AC Serileri, Sekiro, Jedi Fallen Order, FIFA, Pes, FM 2020, BF1 ve BF5, Call of Duty Serileri.

Tekrardan teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı