Ailem derslerimden ötürü sevdiğim şeyleri elimden alıyor

6 dersten nasıl kaldın 9. sınıfta, kitap defter açmamaya yeminlisin herhalde sınavdan önceki hafta sonu çalişsan 50 üstü alırsın zaten.
 
Merhaba, derslerimden çok fazla zayıf getirdiğim için (6 dersten kaldım) bana bol bol ceza koydular. Bilgisayarımı götürdüler, baskı yaptılar vb. onları anlıyorum lakin elimden bir şey gelmiyor. Her anlattığım zaman daha da fazla ceza koyduklarından artık konuşmuyorum. İstekleri çok hayalperest, hiç realistik değil. Mesela 6 dersten kaldığımdan dolayı bilgisayarı vermiyorlar tamam, diyorlar ki hiçbir dersten kalma, istediklerini yapacağız. Ama 6 dersten kalmış birisi sadece 1 tane sınav sürecinde nasıl 0 yapabilir? Diyorum 1-2'ye indiririm, kabul etmiyorlar. Derslerimden dolayı 2 senedir istediğim hiçbir şeyi aldıramıyorum. Aç kalmasam harçlık vermeyecekler. Bunu umutsuzca yazıyorum. İyi bir fikriniz varsa yazabilirsiniz. Not: Lisedeyim.

Mecbur dişini sıkıp ders çalışacaksın dostum. Sende biraz abartmışsın ayrıca 6 dersten kalmak ne. Bence az buçuk derslerine asıl zaten her türlü yine geri verirler sana.
 
Esenlikler, biraz fikir aldım ve derslerimi oldukça iyileştirdim. 2 zayıfım var sadece, ek olarak böyle arkadaşlar var ise son sınavlar geldi. Şimdiden çalışsınlar.
 

Geri
Yukarı