Sürprizbozan Assassin's Creed Unity'nin devamı gelmeli

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunun hikâyesini beğenmeyip finalini de sevmemiş biri olarak hiç gerek yok bence. AC oyunlarında sadece Ezio tuttu ki o da çok iyi bir karakter değil bence fakat serinin geneline göre iyi başka hiçbir karakter devam oyununu hak edecek kadar iyi değil. Bir de gerçek AC'den kastınız ne? Koşma ve tırmanma tuşu aynı diye sürekli düz duvara tırmanmaya çalışmak mı, tek başına 1000 tane adamı arka arkaya kesebilmek mi, gereksiz günümüz kısımları mı yoksa oyun tarafında iyi şeyler sunmayan hikâye mi? Eğer hikâye ise son AC oyunlarının hepsi serinin lore ve hikâyesine katkı sağlıyor. Belli ki AC Valhalla çok sevildi yani gerçek AC değil diye laf eden kitle hariç neredeyse herkes şu anlık memnun.

AC Revelations'dan sonra bile bırakabilirdiniz aslında. 4.oyun sevilmesine rağmen yine bu AC değil diyen kitle oyunu kötülüyordu.

Gerçek Assassin dedıgımız şey düz duvara tırmanıp adam kesme seyı degıl gerçek AC diye bahsettıgımız oyunlarda Assassinlık kavramı dogru şekilde karaktere yansıtılan oyunlar bazı oyunlarda gizlice taşıyabilecegin bir silah bile yok karakter apaçık ortada yüzü belli suç işlerken birisi görse ki görüyor hemen bütün orduyu peşine takarlar hem de Valhalla'da karakter aşırı hantal karakter halkın arasına karışmayı bırak bir şey olsa gizlenemıycek durumda yanı kısacası gerçek AC diye bahsettıgımız oyunlar gizlilik temalı AC oyunları.

3.oyunun Remastered versiyonu AC Odyssey ile birlikte hediye geldi diye oynamıştım ve açıkçası nefret etmiştim. Remastered olmasına rağmen günümüze göre eski grafikli ve mekaniksel anlamda tırt bir oyundu. DLC'leri bitiremeden salmıştım oyunu.

AClerin iyi oyunlarında çok da grafik bekleme bence Remastered bıle olsa adamlar para kazanma amacıyla heryıl yeni oyun çıkarma amacıyla gidiyorlar eski oyunlara pek ilgi gostermezler mekanik olarak da ne bekledigini bitürlü anlamadım ben bana mekanikleri iyi geldi
 
Son düzenleme:
Zor. Ubi böyle sağlam patlayan oyunlarına bir daha dönmüyor. Üstelik oyunda anlattıkları aşk hikayesi de yarım yamalak saçma bir şeydi. Yine efsane fırsatları kaçırdılar.
 

Geri
Yukarı