Asus R9 270 ekran problemi

rigor_mortiss

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar R9 270 ekran kartımı DVI dönüştürücü ile kullanıyorum özellikle oyunlarda yatay titremeler-çizgilenmeler alıyorum. Sorun kablo, DVI dönüştürücü, monitör, ekran kartı bu dördünden birinde muhtemelen. Bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncel, vysnc aktif. Zaten vysnc nin aktif olmadığı durumlarda olan kesik çizgilere benzemiyor ve zaman zaman oyun haricinde de gözüküyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kullanıyorum R9 270'i. DVI çıkış ve 23" monitör. Hiç raslamadım böyle sıkıntılara. Fakat sürücüyü güncellemeden önce bazen oluyordu yatay çizgiler.
 
İlk aldığımda bende dvi-vga dönüştürücü ile kullanıyordum. Aynı sorun vardı. 10 tl ye bir bilgisayarcıdan dvi kablosu al sorunun çözülür emin ol :D
 
Arkadaşlar kabloyu değiştirdim sorun düzelmedi,ekran kartımı arkadaşım bilgisayarında denedim onda böyle bir sorun olmadı,sorun monitörde olabilir belki ama kesin emin olamadığım için yok yere monitör almış olmak istemiyorum.
bu sorun hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı