ASUS TUF A15 kurulumu nasıl yapılmalı?

Laptop gelince format sonrası kablo ile modeme bağla oradan Wi-Fi aktif olur. Sonra MyASUS'u indir BIOS, sürücüler orada gözükür güncellersin. Bluetooth yüklenmezse ASUS'un sitesine gir oradan kendi laptopunu bulup MediaTek olan driveri yükle tamamdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fabrika ayarlarıyla sistem internette gezinirken bile Turbo Boost açıp sıcaklıkları yükseltebiliyor. Forumda bunu Turbo Boost'u kapatarak çözüyorlar, ben Turbo Boost'u kapatmak yerine slient modda Max CPU kullanımını %50ye ayarlayarak çözdüm. Bu sayede günlük kullanımda(sessiz mod aktifken) Turbo Boost açmıyor ve 50 derece civarlarında çalışıyor. Oyun oynayacağım zaman ise performans moduna alıyorum ve Turbo Boost açılıyor.


Hocam sürücüleri kurdum AMD sitesinden Ryzen 7 7735HS Adrenalin Edition WHQL kurdum gözüme bir şey takıldı bu nedir?

1684405144893.png


1684405168393.png


Kafamı karıştırdı bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sürücüleri kurdum AMD sitesinden Ryzen 7 7735HS Adrenalin Edition WHQL kurdum gözüme bir şey takıldı bu nedir?

Eki Görüntüle 1783235

Eki Görüntüle 1783236

Kafamı karıştırdı bunlar.
Bilgisayarın programlarının olduğu sayfada Armoury Crate programını da kurun. Harici ekran kartının devrede olup olmadığını gösteren simge bu. Nvidia ayarlarından devreye alırsanız ışıklı bir simge oluyor ve çalıştığını gösteriyor.
 
Bilgisayarın programlarının olduğu sayfada Armoury Crate programını da kurun. Harici ekran kartının devrede olup olmadığını gösteren simge bu. NVIDIA ayarlarından devreye alırsanız ışıklı bir simge oluyor ve çalıştığını gösteriyor.

4050 hangi programlarda aktif çalışıyor veya devreye girdimi onu gösteriyor.

Her şeyi hallettim şimdilik GoW yüklensin sıcaklık ve değerleri paylaşırım sizinle umarım bir şeyi eksik kurmamışımdır da sanmıyorum MyASUS da her şey güncel dedi NVIDIA GeForce Experience'de güncel AMD de güncel Update de güncel hadi bakalım alt bardaki aygıtı çıkar da gitti görünmüyor okey şimdilik.

1684429220451.png
 

Geri
Yukarı