En sevmediğiniz şarkıcı

Hayko Cepkin diyesim gelir her defasında ama demiyorum. Adam da ses olmasına rağmen boş işlerle uğraşıyor. Bir Black/Death Metal grubu kurmuş olsa, dünya da tanınırlığı artacak, efsane bir sanatçı olabilirdi.

Ancak ben Çağatay Yetik diyeceğim. İnanılmaz bir sesi var. Bana birini hatırlatıyor ama ismi bir türlü aklıma gelmiyor. Sarinvomit ana projesi olup Persecutory, Impuration ve Horrocious olarak üç tane daha projesi var. Şu sıralar Persecutory ile uğraşıyorlar.

2022'ye sağlam giriş yaptılar ve büyük beğeni topladı. Ülke de iyi gruplarımız var ama yurt dışı pazarına çıkmakta çok zorlanıyoruz nedense. Çağatay ve grubu bunu başarabilen nadir insanlardan. Bir dönem Moribund Oblivion esdi gürledi. Şimdi ise bu adamlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Başlığı yanlış okudunuz sanırım gene de dediklerinizde çok haklısınız. Anadolu Rock'ı bırakıp Black/Death/Thras farketmez, herhangi bir metal grubuna katılmalı.
 
Başlığı yanlış okudunuz sanırım gene de dediklerinizde çok haklısınız. Anadolu Rock'ı bırakıp Black/Death/Thras farketmez, herhangi bir metal grubuna katılmalı.

Sen yazmasan farkında değildim. Hakikaten en sevmediğiniz yazıyor. 😁
Ben onu gene en sevdiğiniz şarkıcı diye okudum...

Konuyu açandan özür dilerim..
 
Nereden biliyorsun fakir olduklarını. Yaşadın mı onlarla bir diğeri ise rapleri kötü. 13-14 yaşındaki ergenler için çıkmış. Benim sevmediğim rapçiler uzi, çakal, batuflex, reckol
5000 Satır tartıştığımız konudan cımbızla seçip yazılanları okumadan atlıyorsun ve konuyu hortlatıyorsun. Tamam sensin.
 
Türk rapper olarak hemen hemen hepsine katlanamıyorum zaten. Hepsi kafayı yemiş. Yabancı piyasadan 69 hem RAT hem müziği çöp. Onun dışında nav, benzino. Büyük ihtimal big sean. Drake'den de hoşlanmam
 

Yeni konular

Geri
Yukarı