HyperOS güncellemesi yapılmalı?

Hocam güncelledim cihazım düz Note 12 8 GB RAM versiyonu. İlk olarak kontrol merkezi değişiyor ve Android 14 oluyor. Uygulamaların bazıları logo değiştiriyor ama arama ve SMS hala Google ile devam kendi araması değil. Kontrol merkezi ben eskisini daha çok beğeniyordum. Pil biraz daha oturdu ekran sürem uzadı. Kilit ekranı özelleştirme kısmı kilit ekranına basılı tutarak gerçekleşebiliyor. Bu kısım iOS kopyası olmuş diyebilirim. Always on Display (her zaman açık ekran) kısmında saat bazen ortada bazen yukarıda oluyor o neden oluyor bilmiyorum ama HyperOS ile olmaya başladı. Performans olarak ben fazla oyun oynamadığım için fark hissetmedim. Çok büyük aman aman farklar yok diyebilirim.

Kontrol merkezi de iyice iOS olmuş diyebilirim. Wi-Fi ve Bluetooth basılı tutunca ayarlara gitmeden liste geliyor ve bağlanabiliyorsunuz. Android 14 olması güzel ama HyperOS adı ile dünyalar gelmedi diyebilirim. Özellikler geldi ama öyle büyük beklenti içine boşa girmeyin. Benim HyperOS sürümüm 1.0.1.0

Kontrol merkezi kısmında mihome var ve oynatma geldi. Birebir iOS olmuş resmen. Aklınıza takılan bir şey olursa buradan tekrardan forumlaşırız.
Peki kasma fln var mı? Geçiş animasyonlarında falan. Bende kontrol ettiğimde 1.0.1.0 gözüküyor.
 
Peki kasma falan var mı? Geçiş animasyonlarında falan. Bende kontrol ettiğimde 1.0.1.0 gözüküyor.

Yok hocam sadece yeniden başlatıp tekrar açtığımda ilk 5 dakika kasıyor harici kasma yok.
 
Yok hocam sadece yeniden başlatıp tekrar açtığımda ilk 5 dakika kasıyor harici kasma yok.
Bende yeni kurdum hocam. Dediğiniz gibi ilk açıldığı zaman çok sürmeyen bi kasma oldu. Sonra normale
döndü. Yazı fontları değişmiş. Daha net olmuş diyebilirim. Güncelleme alarak iyice kendine gelir.
 

Geri
Yukarı