İphone 4S almalı mıyım ?

Güzel kaliteli bir telefon kendim bizzat görmedim ama incelemeyi izledim. Ama iPhone'da bulduğun şıklığı bulamazsın bana göre tabiki de.
Ha bu arada iOS 8 de iPhone 4S de yok. Tabi bunun 7.1.2 ile çok farkı yok.
 
Kendin karar ver. :D
iphone-4s-review-1.jpg


maxresdefault.jpg


Tabi resim kalitesi iPhone'da biraz fazla ama yapıcak birşey yok. :D
 
Hiçbir zaman büyük telefonlara karşı bir ilgim olmamıştır açıkcası. Peki 4s de whatsapp ücretsiz bir uygulamamı?
 
Hiçbir zaman büyük telefonlara karşı bir ilgim olmamıştır açıkcası. Peki 4s de whatsapp ücretsiz bir uygulamamı?

Bak Android'de ücretsiz olup AppStore'da ücretli olan 2-3 uygulama var. Whatsapp ücretsiz onu ücretli hale getiremezler zaten. Sen şuna karar ver bence.
Şıklık ve kalite mi? Performans ve Yenilik mi?
 
Kalite ve performans. Daha önce hiç iphone kullanmadım onuda belirteyim.

iPhone ilk başta kullanıcı zorlayan bir telefon. Ama öğrendikçe herşeyi bal&kaymak gibi yiyorsun. Performans ve kalite istiyorsan 5'e çıkmanı tavsiye ederim. Çünkü 4S'in performans açısından devri kapandı.
 
Bütçem en fazla 1200 tl. Telefon delisi bir insan değilim ama alıncada biraz iyi olsun istedim bu kadarlık bir bütçe ayırdım kendime daha üstüne çıkamam. 4s alırsam pişman olmam gibime geliyor işimi görsün internetten video izleyeyim, facebook a gireyim, whatsapp olsun bana açıkcası yeter. Ha 700-800 liralık bir telefonda işini görür diyeceksin ama ayırdığım bütçe olduğu için sıkıntı yok biraz iyi olsun istiyorum sadece o kadar, sanırım bu fiyata s4 mini veya s5 mini alabiliyorum. Sizce s4 mini iphone 4s den daha mı iyi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı