İphone 4S almalı mıyım ?

O zaman Android'i iyi kötü gördün. Şimdi sıra senin için iOS'da. :) Seni anladım. iPhone 4s al ve rahatına bak diyorum. Kaliteli performans konusunda geride ama savaşan bir yapıya sahip. :D iPhone 4s al merak etme pişman olmazsın.
 
Yani performans olarak ne kadar geride ki oyun için diyorsan, hayatımda telefonla oyun oynamış bir insan değilim.
 
Dediğim gibi benim için önemli olan whatsapp, internette gezinmek, faceebook, youtube. Zaten eski telefonumda da yaptığım bunlardı oyunlara merakım olmadı hiçbir zaman.
 
Teşekkürler, yarın aldığımda resim atarım peki son bir soru beyaz mı siyah mı? Eski kullandığım telefon siyahtı memnundum.
 
Bence büyük ekran al. 3.7 inç 4s'ler ve artık parmak kadar. Zenfone alabilirsin 4S geçti artık. Tercih senin tabi yorumların hepsini inceledim. İnternet'te video filan demişsin.
 
Ben beyaz kullanıyorum. Yarın git kendin gör eline bir al. Telefonu cebine koy sanki birisi arıyormuş gibi cebinden çıkar ve kulağına tut. Beyaz daha şık duruyor bana göre ama sen gidince ikisinede bir bak. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı