İphone 4S almalı mıyım ?

Zenphone bulunduğum yerde yok zaten sadece teknosa satıyor, bekleyecek vaktimde yok parmak kadar olması önemli değil eski telefonum ne kadar dı zaten birde büyük telefonlara merakım olmamıştır bütçem 1200 tl olduğu için yüksek ihtimal iphone 4s alacağım ilgilenen tüm arkadaşlara vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ederim.

Lg G2 1400 tl o yüzden alamam.
 
Teşekkürler iyi sosyaller. Dediğim gibi telefon delisi bir insan değilim birde iphone hiç kullanmadım bir denemek istiyorum. :)
 
He birde o var bildiğim kadarıyla iphonelerde bluetooth yok diye biliyorum ama özellikler kısmında var diyor.
 
Şu ana kadar bende çözemedim bir işe yaradığını görmedim onun. Sadece iPhone'larla iletişim kurabilirsin deniliyor ama çoğu zaman iPhone'larıda görmiyor. :D Gerçi bluetooth artık pek kullanılıyor mu bilmiyorum?
 
Ekranın büyük olması sıkıntı değil diyorsan LG Optimus G Pro tek geçerim androidde ki en stabil telefon 4.1.2 olarak gelir sana ve o şekilde kullanmanı tavsiye ederim 4.4.2 güncellemesi geldi fakat sarjı emiyor.
Telefonu aldıktan sonra ekranına hayran kalıcaksın benim bugün 8. ayım bitti telefonla hala seviyorum 4.4.2 güncellemesi yapmazsan 3-4 yıl kullanırsın teknosaya gidip telefona detaylı bakabilirsin g2 de alabilirsin ama 16 gb tavsiye etmem sana 9-10 gb boş geliyor uygulama oyun derken azda olsa doluyor kamerası iyi olduğu için baya yer dolduruyor çektiklerin içine müziklerinide atıcaksın alıcaksan g2yi 32 alıcaksın teknosa da ikisinide iste canlı canlı bak.
Ben uzun süre araştırdım ve bu telefonu aldım ekranından vazgeçemeyeceksin ve bir daha diğer markalara dönüp bakmayacaksın en stabil ürün olduğu için asla sıkılmazsın off dedirtmez.

Teknosada incelemeye gidersen galaxy s4le kıyasla g proyu kalite farkını anlarsın.

Telefonumla 9. aya giriyorum merak ettiğin sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı