Lisede telefonlarımızı zorla aldılar

MhBugra53111

Zeptopat
Katılım
29 Mart 2024
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Müdür yardımcısı idari işlem başlat ve telefonumuzu geri ver dememize rağmen telefonları zorla aldı. Cuma günüydü ve haftaya cumaya kadar elinde tutacağını idari işlem başlatmadan geri vereceğini söyledi. Cuma günü oruç iken son 2 ders matematikti ve soru çözmek için telefon kullanıyorduk (ders hocası da bunu onaylıyordu) ve kadın teneffüste telefonları görüp uyuyan sonradan gelen dahil herkesin telefonuna el koydu ve sınav haftamız olduğu halde 1 hafta sonra toplamayı reddetti ve direkt aldı. Sayısal sınıf öğrencisiyiz ve puanlı bir okul. Bunları başarımızı arrtıracağını söyliyerek yaptı. Cumaya kadar bekleyip telefonlarımızı aldığımızda bu kişiyi zorla telefona el koymaktan dolayı şikayet edebilir miyiz?
 
Telefon kullanmanız yasak fakat alıykoymalık bir durumda yok. Velinizi çağırın büyük ihtimal o zaman verirler.
 
"CİMER'e yazdım fakat okulun insiyatifinde olduğunu söyleyip ilgilenmediler. Disipline de vermedi şimdilik." benzer konuda şikayette bulunan birinin aldığı cevap.
 
Veliye vermek zorunda. Uzun bir süre elinde tutmaya hakkı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta faturası annene-babana ait olan bir "ürün". Ailene söyle kardeşim.
 
size vermezler ama ailen alır bizim okulda sırf bu yüzden haftada 15 20 kişi disipline gidiyordu(şehrin en kötü okulu)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı