Vadesiz banka kartı almak için hangi bankayı seçmeliyim?

Erdem YT

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
99
Merhaba. Başlıktaki gibi vadesiz banka kartı almak için bir banka arıyorum. İş Bankası ve Garanti BBVA arasında kaldım. Tek önem verdiğim nokta sadece en az işlem ücreti alan bir bankayı seçmek (para Yatırma/Çekme, EFT/Havale vs.) Forumlardan biraz baktım fakat neredeyse herkes Enpara önermiş ama Enpara'nın mobil uygulamasının arayüzü çok kötü ve karmaşık geliyor. O yüzden İş Bankası ve Garanti BBVA arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim (vadesiz hesap ve banka kartı için)?
 
EnPara en basit ve sadece arayüze sahip olan bankalardan bir tanesi. Bir kez daha şans verin derim. Ayrıca banka kartı alacağınız için mantıken sadece hesap açtırmış olacaksınız. İstediğiniz bankadan açıp kullanabilirsiniz.
 
Bahsi geçen konularda en iyisi Enpara, uygulamasıda en basit arayüze sahip :) diğer bankaların uygulamarını görsen ha verirsin.
 
Evde kullanan var Enpara arayüzü çok kötü geldi bana Enpara dışında başka varmıdır belki ileride kredi kartı falanda alabilirim çünkü fazla banka hesabım olsun istemem, Garantinin ile İş Bankasının arayüzü güzel göründü bana. Enpara almaya fazla yakında durmuyorum. Şuan Papara kart var ama bazı yerlerde IBAN geçersiz diyor o yüzden banka hesabı açma gereği duydum.
 
Arayüze bakarak banka seçilmez. Size en uygun ödeme seçeneklerini ve ücretleri sunan banka şu an için Enpara bank çünkü hiçbir şekilde işlem ücreti almıyorlar.
 
Bence Vakıfbank iyi. Vakıfbank 1 yıl boyunca havale EFT ücreti almıyordu, muhtemelen hâlâ devam ediyordur.
1 yıl sonrasında ne kadar alıyor kullanıyor musunuz?

Arayüze bakarak banka seçilmez. Size en uygun ödeme seçeneklerini ve ücretleri sunan banka şu an için Enpara bank çünkü hiçbir şekilde işlem ücreti almıyorlar.
doğrudur fakat en ufak şeye fazla takılan birisiyim o yüzden karmaşık olsun istemem
 

Yeni konular

Geri
Yukarı