iPhone 6 alınmalı mı?

İphonelerin heryerde söylüyorum ''s'' serileri en iyi modelleridir. Mağazada gezdiğinizde hiç 5 görüyormusunuz şahsen ben full 5s görüyorum. 6 serisine geçilecekse 6s beklenmeli benim fikrimce tabi.
5S'in çıkmasıyla birlikte 5'in üretimi durdu o yüzden göremiyorsun, 'S' farkı değil yani :)

Eğer söylenildiği gibi 5.5 inc modeli çıkarsa ben de almayı düşünüyorum. Bazı siteler fiyatı 3099 TL olacak demiş ama o bence giriş fiyatı olur 1-2 hafta öyle kalıp kademeli olarak düşer, tıpkı 5S'te olduğu gibi.
 
S serilerinin daha iyi olma sebebi daha sonra çıkıyor olması olabilir mi? 7 de 6s den iyi olacak bunun sonu yok :)) 5 satilmamasinin sebebi de 5c'nin ayni özelliklerle piyasaya cikmasidir. yani 5in yerini o aldı.
 
Arkadaşlar düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Annem büyük bir telefon istiyor, dediğim gibi hep eski ve küçük telefon kullandı. 6s 5.5" olacak değil mi?
 
Bence iphone fiyat politikasını gözden geçirmeli , 4 inçlik telefonları 2300 tl gibi uçuk bir fiyata sattığına göre , 4.7.ve 5.5 inçlik telefonların fiyatını hayal edemiyorum.
Yurtdışındaki iPhone fiyatlarında her zaman bir hiyerarşi söz konusudur. Yani yeni çıkan iPhone bir öncekinin fiyatını alır bir önceki sürümünkü ise ondan önceki sürümün fiyatına düşer. Ülkemizde Apple Store un açılmasıyla birlikte Türkiye'de de böyle olacağını düşünüyorum. Yani iPhone 6 çıktığında şimdiki iPhone 5s fiyatında olacak.
 
Merhaba arkadaşlar, ben anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kendisi hep eski telefonlar kullandı, artık iyi bir telefon kullanmalı... iPhone 6 diye düşünüyorum direk çıktığı gibi almalımıyım yoksa 6s gibi yeni sürümleri gelir mi?

Ayrıca ekranı kaç inç?
Teknolojinin sonu asla yoktur, hep yenisini beklemek var olanı kaçırmaktır.
Gerçi artık teknolojinin de bir tadı kalmadı, her sene yenisi çıkıyor; sonu : hevesimiz kursağımızda kalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı