Anasayfa Oyun Video: Star Wars: Old Republic: Imperial Agent vs Jedi Consular

Video: Star Wars: Old Republic: Imperial Agent vs Jedi Consular

Bu yeni video ile Star Wars: Old Republic’in iki önemli sınıfın özellikleri ve PVP detayları açığa çıkıyor: Imperial Agent vs Jedi Consular…

Uzun zaman önce, çok uzak bir galakside… Star Wars efsanesi Old Republic günlerine yeni bir devasa online RPG ile dönerken en çok merak edilen sorular ufak ufak yanıt buluyor. Beta test aşamasındaki oyunda, oyuncuların seçebileceği Imperial Agent ve Jedi Consular karakterlerinin detayları ortaya çıkıyor.

Imperial Agent, Sith’lerin pis işlerini gören, oyunun en uzun menzilli ve hasar vermeye (DPS) odaklı karakteri olarak dikkat çekiyor. Düşmanları uzaktan yavaşlatma, sakatlama ve sonra ağır hasar verme yetenekleri ile PVP’de yani oyuncular arası savaşlarda gücünü ortaya koyuyor.

Jedi Consular karakteri ise Cumhuriyet’i korumaya çalışan, bilge,  iyileştirici, savunma güçleri gelişmiş ama ışın kılıcıyla ve güçleriyle hasar da verebilen esnek bir karakter. Tank ya da Healer yani koruyucu ve şifacı olarak geliştirilmesi daha kolay olan karakter, PVP’de düşman saldırılarına karşı pek çok koruma seçeneğine sahip. Böylece yaklaşma ve ışın kılıcıyla işi bitirme imkanına sahip oluyor. Senaryo içerisinde Imperial Agent pis işler yaparken, Jedi Consular bu savaş içerisinde entrika ağlarını çözen bilgileri topluyor.