Anasayfa Oyun Video: Amerikan Ordusu İçin Özel Oyun

Video: Amerikan Ordusu İçin Özel Oyun

Amerikan Ordusu artık Cyrsis 2’nin CryTek 3 oyun motoru ile eğitilecek. İşte yeni oyunun detayları…

Crytek’in geliştirdiği meşhur FPS serisi Crysis’i oyunseverler tanırlar. Bu oyun güçlü motoru sayesinde üst düzey grafikler ve fizik kuralları sunuyor. Ancak bu oyunu tek seven oyuncular değil, ABD ordusu da bu meşhur oyundan yararlanıyor.

Crysis 2’nin yararlandığı CryEngine 3 oyun motorunu kullanan RealTime Immersive Inc., ABD Ordusu için Dismounted Soldier Training System denilen bir oyun, daha doğrusu askeri eğitim simülasyonu geliştiriyor. Amerikan Hükümeti tarafından Mayıs ayında yapımı onaylanan ve 57 milyon dolar bütçe ayırılan DSTS yapılan en gerçekçi piyade simülasyonu olabilir. Afganistan ve Irak’ın son derece gerçekçi haritaları, 360 derece çevre sesleri ve askerler için gerçek savaş ortamını yansıtacak detaylar ile oyun gerçekten asker yetiştirmek için tasarlanıyor.

Man Wearable Unit yani giyilebilir ünite adı verilen bir sırt çantasında sanal gerçeklik kulaklıkları ve gözlükleri piyasada bulunabilen Alienware dizüstü bilgisayarlardan oluşuyor. Son tüketicilerin kullandığı işlemciler ve ekran kartları kullanılıyor.