Anasayfa Oyun Diablo 3 CE Online İzdihama Sebep Oldu

Diablo 3 CE Online İzdihama Sebep Oldu

Diablo 3 Türkiye’de ön satışa çıktı, hem Diablo 3, hem de Diablo 3 Collector’s Edition dev bir taleple karşılandı. Ancak ne yazık ki Blizzard’ın Türkiye dağıtıcısı Aral’ın online oyun satış sitesi AralGame bu talebe karşılık veremeyerek çöktü.

Farklı kredi kartlarından yapılan alışverişlerde ya da aynı kredi kartından yapılan birden fazla denemelerde ortaya çıkan birden çok ücret çekimi sorunu karşısında site kapatılarak bakıma alındı. Aral konu üzerine açıklama yaparak sorunların giderileceğini, gün içerisinde Diablo 3 CE ön siparişlerinin iptal edilerek ücretlerin iade edileceğini açıkladı. Aşağıda resmi açıklamayı okuyabilirsiniz…

“ARALGAME

Sevgili oyun severler,ARAL GAME olarak Diablo 3 heyecanını senelerdir en az sizin kadar yaşıyoruz. İstanbul dışında olup da Diablo 3 CE sahibi olmak isteyen arkadaşlar için samimiyet ile planladığımız 81 İl’e 81 Diablo 3 CE kampanyamızla ilgili; göstermiş olduğunuz aşırı yüksek talebe ve siteye aynı anda siparişte bulunan binlerce kişiye sistem alt yapımız cevap verememiştir ve sorunlar ortaya çıkmıştır. Bu sorunlardan ötürü sitemizi kapatmak zorunda kaldık. Bugün gerçekleşen bütün Diablo 3 CE ön siparişlerini iptal edip, kredi kartlarından çekilen tüm paralar bugün iade edilecektir.

Yaşanan olumsuzluktan ötürü çok üzgünüz, sistem alt yapımızı güçlendirip gerekli problemleri ortadan kaldırdıktan sonra, İstanbul dışındaki şehirlerimiz için sınırlı sayıda Diablo 3 CE ön siparişi tekrar alınacaktır.”

Saygılar.”