Anasayfa Haber Qualcomm Snapdragon’da Gelişmiş Facebook Home Desteği

Qualcomm Snapdragon’da Gelişmiş Facebook Home Desteği

Qualcomm
Qualcomm

Qualcomm Technologies Inc., Qualcomm Snapdragon Destekli Tüm Cihazlarda Facebook Home ve Facebook for Android performansını artırmak amacıyla Facebook ile olan işbirliğini artırıyor…

Qualcomm
Qualcomm

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) bir iştiraki olan Qualcomm Technologies Inc.’in, tüm Qualcomm Snapdragon işlemcilerdeki Facebook Home ve Facebook for Android performansını optimize etmek için Facebook ile birlikte çalışmakta olduğunu duyurdu. Facebook Home optimizasyonları, Facebook Home ve Facebook for Android kullanan tüketicilerin elde ettiği genel performansı daha iyi hale getirmek, güç tüketimini azaltmak ve veri verimliliğini artırmak üzere tasarlandı.

Qualcomm Technologies, Inc. İdari Başkan Yardımcısı ve Qualcomm Mobile and Computing Eş Başkanı Cristiano Amon “Qualcomm Technologies, Facebook ile olan teknolojik işbirliğinden çok memnun. Snapdragon işlemciye sahip mobil cihazlar kullanan ve gelecekte kullanacak olan tüketicilerin, akıllı telefon veya tabletlerinde mümkün olan en kaliteli Facebook deneyimini elde etmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Qualcomm Technologies’in Facebook ile yaptığı teknik iş birliği, GPU, CPU ve 3G/4G modem dâhil önemli Snapdragon işlemcisi teknolojileri ile ilgili sistem düzeyinde performans geliştirmelerini içeriyor. Sonuç olarak ise; güç tüketimini en aza indiren, veri verimliliğini artıran ve harika bir Facebook deneyimi sağlayan performans optimizasyonu çözümü elde ediliyor.

Facebook Mobil ve Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcısı Vaughan Smith, “Mobil endüstride bir lider olan Qualcomm Technologies ile çalışarak, Facebook Home ve Facebook for Android için ticari 3G/4G cihazların büyük bir kısmında kullanılan Snapdragon platformunun yeteneklerini sunma imkânı elde ediyoruz. Qualcomm Technologies ile işbirliği yapmanın ve birlikte, tüketicilerin Facebook deneyimini geliştirmenin heyecanını yaşıyoruz.” dedi.