Anasayfa Haber World of Warcraft’ın Yeni Görev Paketi Duyuruldu

World of Warcraft’ın Yeni Görev Paketi Duyuruldu

Blizzard, World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi Legion’ı resmen tanıttı.

Şu günlerde düzenlenen Gamescom fuarı sebebiyle oyun severleri heyecanlandıran haberleri ardı arkası kesilmiyor. Fuardaki önemli duyurulardan biri de Blizzard’dan geldi. World of Warcraft’ın yeni ek paketi resmen duyuruldu. Burning Legion konusunu temel alacak World of Warcraft: Legion adlı ek pakette her zamanki gibi birçok yeni özellik yer alıyor.

Öncelikle yeni ek paketle ilgili en büyük haberi verelim. Illidan yaşıyor! Zira Gul’dan da öyle. Oyunun kısa sinematiğinden anlaşıldığı kadarıyla Gul’dan bir şekilde Illidan’ı geri getirmeye çalışıyor.

Her ek pakette olduğu gibi oyuncuları yine pek çok yeni özellik bekliyor. Demon Hunter artık oyuncular tarafından oynanabilir bir sınıf olacak. Level sınırı 100’den 110’a çıkıyor ve tabii ki bir sürü yeni Dungeon ve Raid geliyor. Broken Isles kıtasında geçecek oyunda detayları henüz açıklanmayan yeni Honor sistemi, silah tasarımı yapılabilecek Artifact özelliği ve daha pek çok yeni özellik yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız üzere WoW’un şu aralar en kötü dönemini geçirdiği ve oyuncu sayısının 5,3 milyona kadar düştüğünü belirtmiştik. Açıkçası Illidan’ı geri getirmenin Blizzard açısından çok zekice bir hamle olduğunu düşünüyoruz.