Anasayfa Haber Hearthstone İçin 2018 Planları Açıklandı

Hearthstone İçin 2018 Planları Açıklandı

Oyunun yapımcısı Ben Brode, Year of the Raven hakkında bazı bilgileri paylaştı.

Geçtiğimiz yıldan itibaren yıllık bir planda ilerlemeye başlayan Hearthstone, Year of the Mammoth’a veda ediyor. Oyunun yapımcısı Ben Brode, yayınladığı bir video ile yeni Year of the Raven döngüsüyle ilgili çeşitli bilgiler paylaştı.

Yeni döngüye geçilmesiyle birlikte 3 tane klasik kart, Wild setine taşınacak. Mage’lerin güvenliğini sağlayan Ice Block, bu kartlardan ilki. Her iki oyuncuya birden kart çektirmesiyle çeşitli deck’lerde kendine yer bulan Coldlight Oracle da Hall of Fame yolcusu. Son olarak 25 manaya yükseltildikten sonra hiçbir deck’te kullanılmayan Molten Giant, tekrar 20 manaya düşürülerek Wild setine taşınacak. Bu kartların dust’ları, Wild setine taşınmalarıyla birlikte oyuncuya hediye edilecek.

Year of the Raven’ın başlamasıyla birlikte aşağıdaki setlere dahil olan tüm kartlar Wild moduna taşınacak:

  • Whispers of the Old Gods
  • One Night in Karazhan
  • Mean Streets of Gadgetzan

Yeni ücretsiz kahraman: Lunara

Yeni Druid kahramanı Lunara, standart modda 10 galibiyet gibi kolay bir görev karşılığında oyunculara hediye edilecek. Year of the Raven’ın getireceği en büyük yenilikler ise dereceli modda yapılacak değişiklikler ve turnuva desteği olacak. Dereceli mod değişikliklerini geçtiğimiz ay sizlerle paylaşmıştık.

Turnuva desteği ise turnuva organize etmek isteyen organizatörlerin, kolay bir şekilde davet göndermesini, kullanılacak deck’leri onaylamasını ve turnuvayı yürütmesini sağlayacak. Ayrıca resmi Hearthstone turnuvalarının daha fazla ülkeyi kapsayacağı da verilen bilgiler arasında.

Year of the Raven’da 3 yeni ek paket yayınlanacak. Bu ek paketlerin ilkinin çok kısa bir süre içinde duyurulacağı belirtilirken Ben Brode, tüm ek paketler için küçük bir ipucu görseli paylaştı.

Tüm bunların yanında, günlük görevlerde de bazı kolaylıklar sağlanıyor:

  • Only the Mighty: 5 mana üzeri 12 minyon oynama karşılığında 50 gold
  • Class Victory: İki sınıftan biriyle 1 oyun kazanma karşılığında 50 gold
  • Class Mastery: 30 sınıf kartı oynanması karşılığında 60 gold