Anasayfa Haber World Of WarCraft İçin Yeni Video Yayınlandı

World Of WarCraft İçin Yeni Video Yayınlandı

Blizzard, Battle for Azeroth çıkış tarihi yaklaşırken, bir sinematik video daha yayınladı.

Oyun sektöründe CGI sinematik video işini en iyi yapan şirket olarak gösterilen Blizzard, World of WarCraft’ın yeni ek paketi için ikinci CGI videosunu yayınladı. Normalde her ek paketinde bir CGI video yayınlayan Blizzard, bu kuralını ilk olarak Legion’da kısa bir Illidan – Gul’dan videosuyla bozmuştu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Warbringers: Sylvanas videosu WarCraft hayranları arasında büyük ses getirdi. Teldrassil World Tree’yi yakan Sylvanas, Horde taraftarlarını ikiye böldü. Sosyal medyada Alliance, Sylvanas’ı savunan Horde ve Sylvanas’ın yanlış yaptığını düşünen Horde taraftarlarının tartışmalarıyla karşılaşmak mümkün.

Blizzard’ın yeni yayınladığı Old Soldier isimli CGI video ise World Tree’nin yakılışından sonrasını konu alıyor. Oğlu Dranosh’un Icecrown Citadel’da ölmesini izlemek zorunda kalan Varok Saurfang, videoda başrol oynuyor.

Varok Saurfang, Battle for Azeroth’un ilk CGI videosunda Sylvanas ile omuz omuza Alliance’a karşı savaşıyordu. Ortak savaşacak tehdidin kalmamasıyla yeniden birbirine düşen Horde ve Alliance’ın yeni ek paketteki hikayeleri hayli heyecanlı olacak gibi görünüyor.