Anasayfa Haber Hearthstone Year Of The Dragon Duyuruldu

Hearthstone Year Of The Dragon Duyuruldu

Blizzard, Hearthstone’da bu yıl yapılacak değişiklikleri açıkladı.

Hearthstone’da bir yıl daha sona eriyor. Year of the Raven’ın 3 ek paketi tamamlandı ve yeni yıla geçildi. Oyuncular, Blizzard’ın yeni yıl duyurusunu bir süredir bekliyorlar. Şirket de oyuncuları daha fazla bekletmeyerek, bu yıl gerçekleşecek olan değişiklikleri duyurdu.

Year of the Dragon’daki 3 ek paketin tamamı, tek bir hikaye üzerine kurulacak. Bu hikayeler, eski ek paketlerde olduğu gibi tek kişilik görevlerle sunulacak. Şirket, Hearthstone’un tek kişilik içerik ekibini iki katına çıkardığını açıkladı. Bu da daha kaliteli ve daha uzun soluklu maceralar olacağı anlamına geliyor.

İlk tek kişilik içerik, Year of the Dragon’un başlangıcından 1 ay sonra yayınlanacak. Bu içerikte 9 tane yeni kahraman bulunacak ve her kahramanın 3 farklı Hero Power’ı ve 4 farklı destesi olacak.

Maceranın ilk bölümü ücretsiz olacak. Diğer bölümler ise bölüm başına 700 altın karşılığında açılacak. Eğer altınınız yoksa, biriktirmeye şimdiden başlayın.

Baku ve Genn destelerine elveda

Blizzard, bu yıl Hall of Fame’e geçirilecek kartları da açıkladı. Standart moddan Divine Favor (Paladin), Doom Guard (Warlock) ve Naturalize (Druid) kartları kaldırılarak Wild moduna geçirilecek.

Bu kartların yanı sıra Baku the Mooneater ve Genn Greymane kartları da erkenden Hall of Fame’e gönderilecek. Baku ve Genn destelerinin destek kartları Gloom Stag, Black Cat, Glitter Moth ve Murkspark Eel da Hall of Fame’deki yerini alacak.

Hall of Fame’e geçirilen kartların değerleri kadar oyunculara Dust hediye edilecek. Yine de bu kartları Disenchant ederek kendinize ekstra Dust çıkarabilirsiniz.

İlk ek paketin ne zaman duyurulacağı veya yayınlanacağıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Fakat Baku ve Genn Greymane’in Hall of Fame’e taşınmasının oyunda çok büyük etkiye sebep olacağı kesin.