Anasayfa Haber Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 Tasarımı Netlik Kazandı

Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 Tasarımı Netlik Kazandı

Samsung Galaxy Note 10+ ve Watch Active 2 Basın Görselleri

Samsung Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 tasarımı sızdırılan basın görselleri ile netlik kazandı.

Samsung Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 serisinin tanıtıma çok az bir süre kalmışken yeni detaylarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Şu zamana kadar birçok sızıntı haberine konu olan Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 tasarımı, Evan Blass tarafından paylaşılan basın görselleri ile netlik kazandı.

Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy Note 10′un lansman tarihini 7 Ağustos olarak açıklasa da Galaxy Watch Active 2 için henüz herhangi açıklamada bulunmamıştı. Bu doğrultuda isabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass, Galaxy Note 10’un ve Galaxy Watch Active 2’nin yeni basın görsellerini Twitter hesabı üzerinden servis etti.

Evan Blass’ın sızdırmış olduğu Note 10 ve Watch Active 2 basın görsellerini incelediğimizde ise her iki basın görselinin de aynı tema ile hazırlandığını gözlemlemekteyiz. Bu da her iki cihazında 7 Ağustos‘ta New York‘ta düzenlenecek olan lansmanda tanıtılacağı anlamına geliyor.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşmış olduğumuz haberlerde Samsung’un bu yıl Standart ve Plus olmak üzeri iki farklı Note 10 modeli ile karşımıza çıkağını belirtmiştik. Evan Blass ise paylaşmış olduğu basın görselleriyle söz konusu bu durumu doğruluyor diyebiliriz. Sızdırılan görseli incelediğimizde ise, bizleri Note 9’a kıyasla oldukça ince hale getirilmiş ekran çerçeveleri karşılıyor.

Bununla birlikte sızdırılan görsellerle beraber Note 10‘un ekranın tam ortasında yer alan bir adet ön kamera sensörü ve üçlü arka kamera kurulumu bir kez daha karşımıza çıkıyor.

Galaxy Watch Active 2, Apple Watch 4 Özelliğiyle Geliyor

Son paylaşılan raporlara göre Samsung, Watch Active 2 ile beraber Apple Watch Series 4’ten aşina olduğumuz EKG ve düşme algılama özelliklerini kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Bunun yanı sıra, 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyuta sahip olacak Watch Active 2’nin, sızdırılan görsellerde olduğu gibi rose altın ve siyah renk seçenekleriyle beraber lanse edilmesi bekleniyor. Son olarak hemen aşağıdan Evan Blass tarafından sızdırılan basın görsellerini inceleyebilirsiniz.

Sızdırılan Watch Active 2 Basın Görselleri

Galaxy Watch Active 2 Galaxy Watch Active 2

Sızdırılan Galaxy Note 10+ Basın Görselleri

Samsung Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Note 10 tasarımı Samsung Galaxy Note 10 tasarımı Samsung Galaxy Note 10 tasarımı Samsung Galaxy Note 10 tasarımı Samsung Galaxy Note 10 tasarımı Samsung Galaxy Note 10 tasarımı

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 Fiyatı Ortaya Çıktı