Anasayfa Haber Guild Wars 2 İçin Festival Zamanı

Guild Wars 2 İçin Festival Zamanı

Guild Wars 2’nin senelik olarak düzenlenen Festival of The Four Winds etkinliği geri döndü.

Guild Wars 2 sezonluk etkinliklerine özen gösteren bir oyun. Her etkinlik için özel zindanlar, mini oyunlar ve kısıtlı süre boyunca elde edilebilir, değeri yüksek ödüller tasarlanıyor. Festival of The Four Winds de o etkinliklerden biri.

Oyuncular Bazaar of The Four Winds veya Queen’s Jubilee haritalarına giderek, oralardaki festival etkinliklerine ister arkadaşları ile, isterlerse de oyunun parti bulma sistemi aracılığıyla yabancılar ile katılabilirler.

Guild Wars 2’nin en son genişletme paketi olan Path of Fire ile birlikte oyuna binekler eklenmişti. Oyunun geliştirici firması olan ArenaNet, bu sebeple genişletme paketi öncesine ait dönemsel etkinlik haritalarını modifiye ederek onlara binekler ile alakalı mini oyunlar da ekliyor. Pavilion Pursuit ve Skimmer Slalom etkinliklerine katılarak oyunun kendine has bineklerine ne kadar hakim oduğunuzu test edebilirsiniz.

Festivalin 2019 ayağında eklenen yeniliklerin tamamını, oyunun resmi wikipedia sayfasından öğrenebilirsiniz. Etkinlik 30 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında erişime açık olacak.