Anasayfa Haber GTA IV Complete Edition İçin Türkçe Yama Çıktı

GTA IV Complete Edition İçin Türkçe Yama Çıktı

GTA 4 Complete Edition Türkçe Yama
GTA 4 Complete Edition Türkçe Yama

Yıllar sonra Steam üzerinden yeniden satışa sunulan GTA IV Complete Edition için Türkçe yama yayınlandı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde GTA IV ve GTA IV Episodes from Liberty City oyunları Steam mağazasından kaldırılmıştı. Bunun yerine Steam, her iki oyunun tek bir pakette toplandığı GTA 4 Complete Edition sürümünü satışa sunmuştu. Steam’in bu hamlesine sessiz kalmayan GTATURK ekibi ise GTA 4 Complete Edition için Türkçe yama paketi hazırladı. GTA 4 Complete Edition Türkçe yama ile beraber, GTA IV’ün sevilen DLC’leri artık tamamen Türkçe olarak oynanabilecek.

Hatırlarsanız, daha önceden de GTA IV için Türkçe yama yayınlanmıştı. Fakat yayınlanan yeni yama paketinin, Rockstar Launcher ile uyumlu hale getirildiğini görmekteyiz.

Yama ekibi tarafından yapılan açıklamayla beraber, Grand Theft Auto IV’ün Türkçe yaması Oğuz Gürsel ve Tayfun Kumaş’a aitken, The Lost and Damned’in Türkçe yaması Türkçe Oyun ekibi, The Ballad of Gay Tony’nin Türkçe yaması GTATurk.com yani yeni adıyla GTAMulti.com ekibi tarafından tamamlandığı belirtildi.

Söz konusu Türkçe yama ile ilgili tüm detaylara burada yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca hemen aşağıda yer alan link üzerinden de GTA IV için yayınlanan Türkçe yama paketini indirebilirsiniz.

GTA IV Complete Edition Türkçe Yaması

GTA 4 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri

GTA 4 Complete Edition Türkçe Yama

GTA 4 Complete Edition Türkçe Yama

İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II Bannerlord Erken Erişim Sürümü Yayınlandı