Anasayfa Haber The Last of Us Part 2 Temalı PS4 Pro Duyuruldu

The Last of Us Part 2 Temalı PS4 Pro Duyuruldu

Sony, sınırlı sayıda üretilecek olan The Last of Us Part 2 temalı PS4 Pro paketini duyurdu.

The Last of Us Part 2’nin çıkışına çok az bir süre kalmışken, Sony sürpriz bir duyuruya imza attı. Sony tarafınca yapılan duyuruyla beraber The Last of Us Part 2 temalı PS4 Pro modeli tanıtıldı.

Limited Edition The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro Bundle ismiyle duyurulan özel paket, oyunun çıkışının hemen ardından yani 19 Haziran’da satışa sunulacak.

Bu özel paket ile beraber oyunun ana karakteri olan Ellie’nin dövmesini PS4 Pro’nun kasasına işleyen Sony’nin, benzer işlemleri DualShock 4 kontrolcüsü, 2 TB’lik HDD ve kablosuz kulaklık için de uyguladığını görmekteyiz. Bunun haricinde özel olarak tasarlanan PS4 Pro’nun 1 TB’lik depolama kapasitesine de sahip olacağı belirtiliyor.

The Last of Us Part 2 Temalı PS4 Pro

Sony tarafından yapılan açıklamayla beraber söz konusu paketin fiyatı da belli oldu. Bu kısımda yapılan açıklamada sınırlı sayıda üretilecek olan bu modelin 400 dolardan satışa sunulacağı duyuruldu.

Bununla birlikte Sony, paketin içerisinde yer alan özel üretim DualShock 4 kontrolcüsünün ayrı olarak da satın alınabileceğini belirtti. Ellie’nin dövmesinin ve The Last of Us Part II logosunun yer aldığı bu kontrolcünün fiyatı ise 65 dolar olarak açıklandı. Son olarak hemen aşağıdan söz konusu paketin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

The Last of Us Part II – Limited Edition PS4 Pro Bundle:


İlginizi çekebilir: Bloodborne PC Platformuna Geliyor