Anasayfa Haber Apex Legends Mobile, iOS ve Android’e Geliyor

Apex Legends Mobile, iOS ve Android’e Geliyor

Apex Legends Mobile iOS ve Android

Oyunseverler tarafından merak edilen Apex Legends Mobile ile ilgili ilk resmi açıklama geldi.

Kısa bir süre önce Nintendo Switch ve Steam platformlarına geleceği açıklanan Apex Legends’ın şimdi de Android ve iOS cihazlara geleceği duyuruldu. EA CEO’su tarafından yapılan açıklamaya göre Apex Legends Mobile, 2020’nin sonuna doğru mobil kullanıcıların huzuruna sunulacak.

Mobil platformlarda PUBG, Fortnite ve Call of Duty gibi yapımlara doğrudan rakip olacak olan oyunun aynı zamanda tamamen ücretsiz olacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Bildiğiniz üzere Apex Legends, çıkışını gerçekleştirdiği ilk gün 1 milyon aktif oyuncuya ulaşmayı başarmıştı. Fakat daha sonradan popülerliğini kaybeden yapım, Call of Duty Warzone’un yayınlanmasının ardından da rakiplerinin bir hayli gerisinde kalmıştı.

Tabi şimdilik EA cephesinden halihazırda geliştirilmekte olan oyun ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda bahsi geçen oyunun ilk etapta bazı ülkelerle sınırlı olacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Bu da Apex Legends Mobile için biraz daha bekleyeceğimiz anlamına geliyor.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz hafta düzenlenen EA Play 2020 etkinliğiyle beraber ücretsiz Battle Royale oyunun Steam ve Nintendo Switch platformlarına geleceği açıklanmıştı. Yine aynı etkinlikte söz konusu oyun için sonbaharda çapraz platform desteğinin sunulmaya başlanacağı da müjdelenmişti. Böylelikle Origin, Steam, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformu üzerindeki tüm oyuncuların popüler battle royale oyununu aynı anda oynayabilecekleri de netlik kazanmıştı.


İlginizi çekebilir: Need For Speed Underground 3 Yakında Duyurulabilir