Anasayfa Haber Spider-Man Miles Morales, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

Spider-Man Miles Morales, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

Spider-Man Miles Morales türkçe dil desteği

PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, Spider-Man Miles Morales başta olmak üzere PlayStation Studio tarafından geliştirilen PS5’in çıkış oyunları Türkçe dil desteğine sahip olacak.

Kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa sunulacak olan PlayStation 5 için geri sayım devam ediyor. Yeni nesil konsol için geri sayım devam ederken bugün ise PlayStation Türkiye ekibinden önemli bir açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre PS5’in çıkış oyunlarından bir olan Spider-Man Miles Morales‘in Türkçe dil desteği ile beraber oyuncuların huzuruna sunulacağı açıklandı.

Insomniac Games tarafından geliştirilen PlayStation özel oyunun devamı niteliğinde olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile Sumo Digital tarafından geliştirilen Sackboy: Büyük Macera oyunları, PS5 için Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle birlikte piyasaya sunulacak.

Spider-Man Miles Morales Türkçe dil desteği

PlayStation konsoluna özel olarak üretilen Demon’s Souls’un PlayStation 5 yeniden yapımı ile PS5 konsoluna yüklü olarak gelen Astro’s Playroom oyunları da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte gelecek.

Türkçe dil desteğine sahip olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: Büyük Macera, Astro’s Playroom ve Demon’s Souls, PlayStation 5’in çıkış tarihi olan 19 Kasım’da konsol ile aynı anda Türkiye’de satışa sunulacak. Miles Morales ve Sackboy: Büyük Macera oyunlarının PS4 versiyonları da Türkçe dublaj ve altyazı desteğine sahip olacak.

PlayStation 5 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

PlayStation 5’in fiyatı geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanmıştı. Bu kısımdaysa yeni nesil konsolun 19 Kasım‘da 8.299 TL‘den satışa sunulacağı ifade edilmişti.

PlayStation 5  Özellikleri

Bileşen Özellik
CPU 3.5 GHz’de 8x Zen 2 Çekirdek (Değişken Frekans)
GPU 2.23 GHz’de 36 CU (Değişken Frekans), 10.28 TFLOP
GPU Mimarisi Özelleştirilmiş RDNA 2
Bellek 16 GB GDDR6/256-bit
Bellek Bant Genişliği 448GB/s
G/Ç İş Hacmi 5.5GB / s (Ham), Tipik 8-9GB / s (Sıkıştırılmış)
Depolama 825 GB Özelleştirilmiş SSD
Genişletilebilir Depolama NVMe SSD Slotu
Harici Depolama USB HDD Desteği
Optik Sürücü (İsteğe Bağlı) 4K UHD Blu-ray Sürücü