Anasayfa Haber Battlefield 6 ile İlgili Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Battlefield 6 ile İlgili Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Battlefield 6

Serinin hayranları tarafından dört gözle beklenen Battlefield 6 ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldı.

Battlefield 6 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden de yapılan sızıntılarla beraber 2021’nin sonuna doğru piyasaya sürüleceği iddia edilen oyun hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkartıldı.

Oyun sektörünün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson tarafınca paylaşılan bilgilere göre, yeni Battlefield oyununun PS5 ve Xbox Series X haricinde Xbox One ve PS4 konsolları üzerinde de oynanabileceğini görmekteyiz.

Bununla beraber çapraz nesil desteğine de sahip olacağı ifade edilen oyunun, ayrıca 128 kişilik oyun modlarıyla da serinin hayranlarına bambaşka bir Battlefield deneyimi de yaşatacağı tahmin ediliyor.

Bunun yanı sıra oyunun PS4 ve Xbox One sürümünün başka bir stüdyo tarafından geliştirildiğine de değinen Henderson, bu kısımdaysa DICE’ın eski nesil kullanıcılarına da kaliteli bir deneyim sunmak adına oldukça sıkı bir çalışma yürüttüğüne de özellikle dikkat çekiyor.

Şimdilik, serinin yeni oyununun ne zaman piyasaya sunulacağı ile ilgili EA cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, geçtiğimiz aylarda oyun hakkında birtakım açıklamalarda bulunan yapımcı firma, serinin yeni oyununu 2021’in sonuna doğru yayınlamayı planladığını dile getirmişti. Oyununun tanıtımının ise Mayıs veya Haziran ayları içerisinde yapılacağı da paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.