Anasayfa Haber EA Play Live 2021 Etkinliği için Tarih Verildi

EA Play Live 2021 Etkinliği için Tarih Verildi

EA Play 2021 etkinliği

EA Play Live 2021 etkinliği için merak edilen tarih sonunda resmi olarak açıklandı.

Geçtiğimiz gün yeni Battlefield oyununun Haziran ayında tanıtılacağına işaret eden Electronic Arts, şimdi de EA Play Live 2021 etkinliği için tarih verdi. Battlefield 6 ve FIFA 22 başta olmak üzere birçok yeni oyunun gösterileceği tahmin edilen EA Play Live etkinliğinin 22 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Henüz bu etkinlikte hangi yeni oyunların tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak, hemen yukarıda da belirtiğimiz gibi bu etkinlikte FIFA 22 ve Battlefield VI’nın gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bunun haricinde söz konusu etkinlikte yeni Star Wars, Need for Speed, Dragon Age ve Battlefront oyunlarının da tanıtılabileceğini belirtelim.

Battlefield 6, EA Play Live Etkinliğinde Detaylandırılabilir

EA yetkilileri geçtiğimiz gün Battlefield’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yeni BF oyununun Haziran ayında tanıtılacağı işaret etmişti. Bugün de EA Play Live etkinliğinin 22 Temmuz tarihinde düzenleneceğini açıklayan firmanın, Haziran ayında Battlefield 6 fragmanını yayınlayacağı ve ardından 22 Temmuz tarihinde de oyunu detaylandıracağı düşünülüyor.