Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare 3 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare 3 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Modern Warfare 3 Oynanış Fragmanı

Activision tarafından Call of Duty Modern Warfare 3 için beklenen oynanış fragmanı yayınlandı. Bununla kalmayan şirket birinci şahıs nişancı oyunu serisindeki sonraki halkaya dair birçok detay paylaştı.

Call of Duty Modern Warfare 3 Neler Sunuyor?

Oyunun tek oyunculu tarafı 2022’deki Modern Warfare 2’deki hikaye olaylarının doğrudan devamı niteliğinde olacak. Ayrıca, oyuncuların hikayenin bir bölümünü tamamlamak için birden fazla yöntem kullanabilecekleri Açık Savaş Görevlerini de mevcut olacak.

Oyunun çok oyunculu tarafı ise Modern Warfare 2’nin 2009 yapımı için yapılmış tüm haritaların yeni versiyonlarını içerecek. Activision konuyla ilgili: “Call of Duty: Modern Warfare 2’deki (2009) 16 lansman haritasının tümü, hem grafiksel olarak hem de haritaların orijinalliğine ve onları bu kadar popüler yapan yönlerine büyük bir dikkatle modernize edildi. Kıdemli oyuncular bu Core 6v6 haritalarına bayılıyor ve topluluğun favori Modern Warfare içeriğini deneyimlemek için yeni nesil oyuncuları tanıtmanın daha iyi bir zamanı olamaz.” diyor. Ayrıca oyunda dört büyük, tamamı yeni çok oyunculu harita ve diğer sürümlerin yanı sıra yeni bir Cutthroat 3v3v3 oyun modu olacak.

Oyun aynı zamanda yeni bir Zombies modu da içerecek ve bu, popüler çok oyunculu modun yeniden başlatılan Modern Warfare oyun serisine ilk kez dahil edilmesi olacak. Aynı zamanda ilk kez bir açık dünya deneyimi de sunulacak. Activision bu modla ilgili: “Modern Warfare Zombies (MWZ), Modern Warfare evreninde geçen karmaşık ve doğaüstü bir Dark Aether Zombies hikayesini anlatıyor. Temel Zombi özellikleri ve keşfedilmeyi bekleyen sırlarla dolu farklı bölgelerde zorluk derecesi artan görevler üstlenmeyi bekleyin.” ifadelerini kullanıyor.

Oyun PC (Steam ve Battle.net), PS4 ve PS5 ve Xbox One ve Xbox Series X & S konsolları için 10 Kasım’da çıkacak.