Artık PTT ATM'sinde kartınız yutulmayacak!

Öncelikle herkese merhaba. Bugün size PTT ATM'den para çekerken yaşadığım olayı ve yanlışlıkla bulduğum çözümü anlatacağım. Hazırsak başlıyorum.
Dün internet üzerinden alışveriş yapacaktım, benim kartımdan internet alışverişi olmadığı için babamın kartından alışveriş yaptım. Sabah ekmek almaya giderken çıkmışken parayı çekip borcumu ödeme fikri geldi aklıma. Koştur koştur PTT'ye gittim, ATM'ye kartı taktım. Hiçbir hareketlenme olmadı ATM'de. Giriş tuşuna spam yapınca kartı geri verdi. Ekrana bakarken aklıma bir fikir geldi. Çoğumuz biliyordur, ekranda "kartsız işlemler için giriş tuşuna basınız." diye bir yazı vardır. Kart yutan ATM'de giriş tuşuna bastığımda hiçbir hareketlenme olmadı fakat kart yutmayan ATM'de giriş tuşuna basınca dil seçme ekranı geliyor. Çıkış tuşuna basarak ilk ekrana geldim ve paramı çektim.
Özetleyecek olursak; ATM'nin kartı yutacağını düşünüyorsanız veya kartın yutulması konusunda endişeliyseniz giriş tuşuna basın. Ekrana farklı bir arayüz gelirse(PTT ATM'lerinde dil seçme ekranı)kartınızı yutmaz, fakat ekranda hiçbir hareketlenme olmuyorsa kartınızı yutabilir. Blog yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
at4k4n.exe
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
608
Son güncelleme

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı