Bannerlord Serüvenim Bölüm 1 (Tanıtım)

Arkadaşlar bloguma hoşgeldiniz. Bu blogu açmayı düşündüm çünkü 6 gün önce 150 TL'ye Bannerlord'u aldım ve bu oyunda çok şey yapılabileceğini düşünüyorum ve oyunda 29.4 saatim oldu. Bu bloglarda deneyimlerimi aktarıp gerçekleşen olayları anlatacağım. Uzatmadan tanıtımımıza başlayalım.

Önemli Bilgilerim
- Sturgiya'da doğdum ve şu an Batı İmparatorluğuna hizmet ediyorum.
- Eşim Chalia.
- 279 bin dinarım var.
- Seviyem 17.
- Occidentalis Sectoris klanının kurucusuyum.
- 3 tane kardeşim . Fodor (Erkek kardeşim), Alishka (Kız kardeşim) ve Nozhon (Erkek kardeşim).
- Demircilik seviyem 210.
- Yaşım 26.

resim_2022-04-06_232123.png

Kısa Bir Özet
Dünyaya geldim. Sturgiya topraklarında çocukluğumu yaşadım. Yetişkin oldum. Batı İmparatorluğuna paralı asker olarak katıldım. Occidentalis Sectoris'i kurdum. Turnuvalara katıldım ve kazandığım paralarla karakterimin silahlarını geliştirdim. Demirciliğe merak sardım. Demircilikten büyük paralar kazandım. Savaşıp tutsak aldığım kişileri infaz ettim. Şehirlerden atölyeler satın aldım. 60000 - 80000 dinar karşılığında Chalia ile evlendim. Batı İmparatorluğunda paralı askerden vasala dönüştüm. Büyük bir kuşatmalara katıldım. Kuşatma sonucu ilk topraklarım olan Veron Kalesi, Veron Köyü ve Goleryn bana armağan edildi. Şu an Kuzey İmparatorluğu ile savaştayım.







Son Söz
Arkadaşlar tanıtımım bitti. Bu ilk bloğum olduğu için hatalarımı affedin. Önerilerinizi bekliyorum.

Yorumlar

İnfaz ederken onurunuzun düştüğüne dikkat edin. İleride onur işinize yarayabilir. Ayrıca ille de infaz edeceğim diyorsanız bir mod var, bu mod infaz ettikten sonra Lordun eşyalarını sana verir, öneririm. Bir mod daha var eğer oyunu RP tarzı oynuyorsanız bu modu indirmenizi öneririm, bu mod sizin köylülere saldıracak iken saldırı menüsü yerine köye gidip orada bir köylüyü öldürerek başlatabilirsiniz. Kafa kesme modunuda tavsiye ederim.
Keşke bilgisayarım Bannerlord'u kaldıracak kadar iyi olsaydı da ben de oynayabilseydim, şuan Warband oynuyorum.
 
Hocam rastgele bir oylamayla hükümdar oldum artık lord çekmeye ihtiyaç var mı bilmiyorum.
Sadece lord çekmekle ilgili değil sen ne kadar lord infaz edersen o toprakların halkıyla ilişkin o kadar azalıyor ayrıca lord infaz etmenin bedeli çok ağır değmeyecek birşey. Oyunda yapabileceğin en büyük hatalardan biri lord infaz etmek aldığın şehirler birer birer isyan eder. Eşraflarla ve köylülerle ilişkin çöp olur, sadakat düşer. Ayrıca insanlarla ilişkilerin de çok düşüyor acımasız gibi özellikler kazanıyorsun. Bende ilk oynayışlarımda çok lord infaz ettim ki 1.5.6 sürümü ile şehir ayaklanmaları geldiğinde save'im çöp oldu.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
clarkberk
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
482
Yorumlar
4
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

clarkberk adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı