|Beta'dan Finale| Önemli Duyuru!

-Beta'dan Finale serisi bitiyor!-

96321.jpg

Uzun bir zamandır Beta'dan Finale blog yazısı serimde sizlere Windows'un çeşitli sürümlerinin gelişim süreçlerini anlattım. Güzel de anlattığımı düşünüyorum. Çeşitli görsellerle, biraz da mizah katarak elimden geldiğince anlattım. Lakin artık yoruldum. Ve bu blog serisini devam ettiremeyeceğimi düşünüyorum. Uzun yazılar yazamıyorum artık. İşlerimde yoğunlaştı epey. Bir daha ne zaman döner ben bile bilmiyorum. Beta'dan Finale Windows 98'i yazacaktım lakin iptal ettim. Onun için büyük bir özür diliyorum. Umarım siz değerli okuyucularıma Windows sürümlerinin gelişim süreçlerini güzel bir şekilde anlatabilmişimdir.

Kısaca artık her şey bitti. Beta'dan Finale serimiz yolun sonuna geldi anlayacağınız. Yazılarımı okuyan tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum. Hoş çakalın!

Sadece Beta'dan Finale serisini bitirdim yoksa başka bloglar yazmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Hocam bunlar vardı
Windows 2.0
Windows 3.0 veya 3.1
Windows nt 4
Windows nt 5
Unutmuş olmayasınız.
 
Ben devam ettirebilirim belki :).
Serinin telif hakları bende ama hocam. :) (!) Şaka bir yana yapmayın bence. Zor çünkü böyle uzun yazılar hazırlamak. Kapak fotoğraflarından tut yazıda ki efektlere kadar uzun sürüyor. 7-8 kere kapak fotoğrafı yapıp sildiğim oluyor.
 
Creative commons alın hocam atıf yapalım size :D.

Hocam haklı uzun yazılar ve kapaklar hazırlamak uğraş gerekiyor sabır ve disiplin varsa bu seriyi devam ettirebilirsin diğer bloglara bakıyorum blogların zaten %25 hep kısa yazılar uğraşılmamış eğer betadan finale blogu yapacaksan tarih şeması oluştur hocamın yaptığı gibi sonra forumlar YouTube kanalları vb onlara bak işe yarar: )
 
Bizlere bu güzel seriyi hazırladığınız, emek verdiğiniz için çok teşekkür ederiz hocam. Sizin sayenizde gerçekten Windows'a dair bilmediğimiz pek çok şey öğrendik. Hakkınızı helal ediniz.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
PossibleTurco
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.401
Yorumlar
21
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

PossibleTurco adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı