Bir hırsızlık hikayesi

Yaşımı hatırlamıyorum, 7.sınıfa falan gidiyordum. Derslerime 8.sınıfda çalışmaya başlayacaktım yani iyi dönemlerimdeydim. O zamanlar çoğu arkadaşımın bilgisayarı vardı falan benim yoktu ama sürekli internet kafeye gidip Minecraft, Cs 1.6 oynuyorduk.
Neyse bir gün anneme dedim "Anne ben çalışmaya başlıcm" annem ilk şaka falan sandı çünkü kim ister ki o yaşta çalışmayı, sonra bende "ya anne bilgisayar toplicam para lazım" dedim, annemin tanıdığı bir arkadaşı var onun oğlunun bir tane berber dükkanı varmış.

İlk işim oraya gittim ardından ilk utandım falan ama alıştım zamanla, tek sıkıntı 5 saatimi orda boş oturarak geçirmek, orda en az 3 ay çalıştım. Keşke orada boş durduğum vakitte kitap okusaydım diyorum şimdi, neyse ben toplamda 100 TL biriktirmiştim ve ilk defa bu kadar parayı yan yana görüyordum.
Fakat yine bir sıkıntımız var benim toplamak istediğim bilgisayar 300 TL'ydi bu beni sinirlendirdi çünkü boşa o kadar vakit kaybetmiştim ki, ah... Bende sinirlenip babam uyuyorken cüzdanından 200 TL çaldım. İstediğim bilgisayarı topladım ama içim sürekli ürperiyordu, meğerse kira parasıymış.

Çocuk beyni işte, neyse yaklaşık 1 ay önce babamın yanına gidip söyledim hakkını helal etti güldük biraz falan, tabii böyle olmaz dedim ben bankaya gittim staj maaşım vardı, ben normalde staj maaşımı hiç harcamam hep kalırdı işte, 600-700 TL gibi bir şey birikmişti bende onun 400 TL'sini çektim, babama dedim ki "baba bugün geliyim kaliyim" tamam dedi, annemle 2 haftadır sadece görüntülü konuşuyorduk hem çok iyi oldu kendi evimde kalmam.
Sonra gece oldu ben yattım herkes uyudu, ben kalktım saat 3 falan normalde balkona gidip kötü alışkanlıklarımı tatmin edecektim, aklıma çektiğim para geldi gittim o parayı babamın cüzdanına koydum... Neyse en azından içimde kalmadı.

Yorumlar

Ben abimin kötü alışkanlığını (çoğu kişi kendi sarar) çaldım babamda biliyordu da kabullenmiyordu içtiğini 3 gün sakladım gideceği gün çantasına geri koydum :D.Daha benim aldığımı bilmiyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
W.Heisenberg
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.152
Yorumlar
12
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Hayat kategorisindeki diğer girdiler

W.Heisenberg adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı