YouTube için önerdiğim 3 eklenti

Selam! YouTube için önerdiğim bir dizi eklenti var, sizlere sunmak istedim. Adblock hariç. (Önermediğimden değil, hangisi iyi çalışıyor bilgi sahibi değilim)

Improve YouTube
Bu eklenti ile YouTube'u gayet detaylıca özelleştirebilirsiniz. Klavye kısayolları, tema, oynatıcı ile ilgili detaylı ayarlar, döngü butonu ekleme gibi çeşitli özelleştirmeler sunuyor.

Return YouTube Dislike
Bu eklenti ile, YouTube'un saçma bahanelerle gizlediği beğenmeme sayılarını yeniden görüntüleyebilirsiniz.

Unhook
YouTube'da sağ kısımdaki sekmelerden (shorts vb) gizlemenizi sağlıyor. Bunun yanında önerilen videoları, YouTube mixlerini ve daha birçok şeyi dilediğiniz gibi gizleyebiliyorsunuz.

Dilerseniz, beğenirseniz daha fazla eklenti de önerebilirim fakat şimdilik bu kadar. İyi günler! Kısa oldu farkındayım ama hepsi zaten yeterince işlevli eklentiler.

Yorumlar

Improve YouTube üzerindeki ayarlarda büyük ihtimalle Unhook yaptığı şeyler için de ayarlar var. Ayrıca h264ify zorlamayı açabilirsiniz. Özellikle 1080P üstü video izlemiyorsanız, sistemi daha az kullanan bir codec kullanır.

Ben arayüze karışan uzantıları(Dark Reader hariç) kullanmıyorum. Sitelerde yavaşlık ve güncelleme alınca sorunlar oluşturabiliyor. YouTube için sadece h264ify uzantısı kullanıyorum ve yukarıda anlattığım şekilde kullanıyorsanız öneririm.
 
Returns YouTube dislike çalışıyor ama bu dislike verilerini nereden buluyor?
"Beğenmemeler, videoyu beğenmeyen uzantı kullanıcılarının sayısının videoyu beğenenlerin sayısına bölünmesi ve halka açık beğeni sayısıyla çarpılmasıyla hesaplanır." GitHub sayfasında bunu diyor.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
569801
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
939
Yorumlar
8
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 2 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

569801 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı