Düşük Sistemli Oyun Önerisi: Neverwinter Nights: Enhanced Edition


1650791120174.png



Steam Sayfası: Neverwinter Nights: Enhanced Edition on Steam


Oyun hakkında:

Neverwinter nights: Enhanced Edition Bioware'nin klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Yeniden düzenleme, Baldur's Gate: Enhanced Edition, Baldur's gate II: Enhanced Edition, Icewind Dale: Enhanced Edition ve Planescape torment: Enhanced Edition dahil olmak üzere birçok benzer yapımı yaratan Beamdog tarafından geliştirilmiştir.

Orijinal oyun 18 Haziran 2002'de çıkmıştır. Geliştirilmiş sürüm ise 27 Mart 2018'de piyasaya sürüldü. Günümüzde ise hala güncellemeler ile geliştirilmeye devam ediliyor.

Proje Neverwinter nights: Diamond Edition'a dayanıyor bu da ana oyunun yanı sıra shadows of undrentide, hordes of the underdark ve kingmaker genişleme paketleriyle birlikte geldiği anlamına geliyor.

Oyunun aksiyonunun geçtiği evren dungeons & dragons masaüstü oyununun en popüler ortamı olan forgotten Realms'de gerçekleşir. Neverwinter Nights'ın hikayesi, gizemli bir vebanın kurbanı olan ve bu nedenle karantinaya alınan, aynı adı taşıyan Neverwinter şehri etrafında dönüyor. Oyuncu, veba için bir tedavi bulmak ve nedenini araştırmakla görevli bir kahramanın rolünü üstlenmektedir.

Neverwinter nights: Enhanced Edition, klasik bir PC RPG'sidir. Oynarken yerleri keşfediyor, karakterimizi geliştiriyor, görevler yapıyor ve savaşıyoruz. Savaşlar gerçek zamanlı olarak gerçekleşir; savaş sistemi, oyunu durdurmamıza ve sakince emir vermemize izin veren aktif bir duraklatma özelliği sunmaktadır.

Oyun sıfırdan kendi karakterimizi yaratmamıza izin veriyor ama aynı zamanda aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi hazır kahraman sunuyor. Neverwinter Nights'ta oyuncu oyuna sadece ana karakterle başlar. Daha sonra, yapay zeka tarafından kontrol edilen bir takipçi işe alabiliriz.

Oyun kapsamlı bir hikaye kampanyası sunuyor. Neverwinter nights tek başına onlarca saatlik oyun deneyimi sunarken, dahil olan genişletme paketleri eğlenceyi daha da uzatıyor. Ayrıca yapım, çok oyunculu moda vurgu yaparak oyuncuların çevrimiçi oyunu özgürce şekillendirmesine izin veriyor. Maceraları kontrol eden ve gerektiğinde onları anında değiştiren dungeon masters da dahil olmak üzere yüz oyuncu bile tek bir sunucuda oynama şansı sunuyor.

Oyun aynı zamanda hem tek oyunculu hem de çok oyunculu içerik oluşturmamıza izin veren güçlü ve kullanıcı dostu mod oluşturma araçlarıyla birlikte gelir. Orijinaline kıyasla en büyük değişiklikler doğal olarak grafiklerde yapılmış. Neverwinter nights: Enhanced Edition, piksel gölgelendirici teknolojisini kullanan ve ek görsel efektler sunan geliştirilmiş bir motora sahiptir. Arayüzde de geliştirmeler yapıldı; tüm oyun 1080p ve 4K ekran çözünürlüklerine uyacak şekilde yenilendi.

Övgüye değer olan şey, bu geliştirmelere rağmen Neverwinter nights: Enhanced Edition tamamen geriye dönük olarak uyumludur. Sadece eski Save oyunlarını değil modları da kullanabiliriz. Ayrıca, geliştiriciler hayranlarla birlikte çalıştı ve geri bildirimlerine dayanarak bir dizi yeni özellik ekledi ve bunlar arasında oyun oynamayı ve modları tasarlamayı daha zevkli hale getirenler de var.

Neverwinter nights: Enhanced Edition'ın birden fazla tek kişilik hikaye modu olduğu için hepsinden tek tek bahsetmek zor fakat aşağı yukarı hepsinin toplamının 100 saatin üzerinde bir oynanış süresine sahip olduğunu söylemek mümkündür.

Oyundan Görüntüler:

1650791142257.png

1650791156792.png

1650791168738.png

1650791196093.png

1650791232041.png

1650791246378.png



Oynanış Videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
644
Yorumlar
1
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
3,00 yıldız

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı