Hayalet orman

Bir odunca ormanın derinliklerine küçük bir kulübe inşa etmiş orada ailesi ile huzur ve refah içinde yaşamışlar. Bir gün, hava değişmiş aniden şiddetli bir fırtına çıkmış ve bahçelerine ektikleri bütün ekinler heba olmuş. Çok geçmeden, yemekleri tükenmiş ve aile açlıkla burun buruna gelmiş.

Karlı bir gece de, oduncu ve ailesi neredeyse açlıktan ölmek üzereyken kapı çalmış gelen gizemli bir adammış oduncu çömertçe adamı içeri almış ikram edecek bir şeyinin olmadığını söylemiş. Gizemli adam, yüzünde bir gülümsemeyle omzundaki çantasından bir kitap çıkarmış. Kitaptan birkaç söz okur okumaz, havada yemekler belirmiş. O gece kulübe de hiç kimse aç yatmamış.

Günler geçmiş, karlar erimeye başlamış. Her gece gizemli adam büyülü kitaptan okuğudu farklı sözcüklerle yeni ziyafetler düzenlemiş. Bir gece herkes uyuyorken oduncunun karısı uyanarak kocasına adama güvenmediğini söylemiş. Ona göre her gece yapılan bu büyülü ziyafetlerin bir bedeli, herkes için bir geri ödemesi olacaktı. Oduncu bunu hiç dikkate almamış, açlıktan ölmek üzerelerken artık her gün yemek yiyebiliyorlardı dediğine göre bu adam yaratıcı tarafından onlara yollanan bir hediyeymiş ve bunu sorgulamak aptallık olur muş.

Fakat kadın ikna olmamış. Her gece daha çok sinirlenmiş, ona göre ailesi şeytan ile pazarlık yapıyormuş ve bir gün bu gizemli büyücünün, onlardan geri dönüş olarak imkansız şeyler isteceğinden eminmiş. 5. gece kadın herkes uyurken kocasının odun kestiği baltasını gizlice alıp büyücünün bir savuruşta kafasını koparmış. Büyücünün kopan kafasının gözleri aniden açılmış kafasının bedeninden ayrı olduğunu fark edince korkunç bir şekilde çığlık atıp ağlamaya başlamış.

Oduncu ve çocukları bağrışmaları duyunca hemen odaya koşmuşlar ve büyücünün kesilmiş fakat hala yaşayan bedeni karşısında korkudan buz kesilmişler. Büyücü ölmeden önce son nefesiyle kadına bir lanet okumuş. O günden beri, ormanda yolculuk eden herkesin arasında, ağaçların arasında elinde kanlı balta ile ağlayan korkunç bir kadınla ilgili hikayeler anlatılırdı.

Bir gece vakti ise haydutun biri katıldığı birkaç kanlı yağmadan geri dönüyordu. Altınlarını harcamamak için ormanı yayan geçmeye karar verdi. Haydut ana yoldan ayrılmadı bütün hızıyla yol almaya devam etti ve yolculuğunun ilk günü rahat ve sorunsuz geçti. Karanlık çöktüğünde uyumadan önce küçük bir ateş yakıp yemeğini pişirdi karnını doyurduktan sonra yer yatağını açtı, uykuya dalarken "gerçekten güzel ve olaysız bir gün yağmadan iyi para kaldırdık" diye içinden geçirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde haydut yakınlardan gelen bir ağlama sesiyle irkildi birkaç dakika sonra ses gitgide uzaklaşmaya başladı. Haydut sabah olana kadar bir eli kılıcında ve tek gözü açık uyudu. İkinci gün haydut geçirdiği berbat geceden sonra uykusunu tam alamadan uyanır ve ormanın içine doğru gece duyduğu şeyle arasındaki mesafeyi açmak için hızlı adımlarla ilerlemeye başladı. Aniden sağnak bir yağmur başlar ve haydut akşamı rahat bir şekilde geçirmek için kendine küçük bir barınak yapar.

Geçen gece yaşadığı olay aklında olmasına rağmen neticede uykuya kısa sürede teslim oldu. Aynı ağlama sesiyle tekrar uyandığında bu sefer barınağın hemen dışından geliyormuş gibiydi haydut kılıcını kavradığı gibi barınaktan dışarıya doğru çıktı. Ateşin karşısında arkası dönük halde ağlayan bir kadın gördü. Tüm cesaretini toplayarak kadına seslendi.

"Senin sorunun ne be kadın? İki gecedir bir rahat uyku uyutmadın!"

Cevap gelmez yavaşça kadına doğru yaklaşmaya başladı, daha bir iki metre yaklaşamadan kadın ayağa kalkıp ona doğru döner ve çığlık atar bir balta çıkarıp üstüne doğru koşmaya başlar tam vuracakken birden ortadan kaybolur. Haydut geçirdiği şok ve korkuyla elinde sadece kılıç ile gün aydınlanıncaya kadar geldiği yola doğru olabildiğince hızlı bir şekilde koşar. Üçüncü gün sarsılmış ve uykusuz vaziyette olan haydut hava kararmadan var gücüyle ormandan çıkabilmek için yola devam etti. Karanlık çökerken haydut yolun hemen aşağısında terk edilmiş bir kulübe gördü ve geceyi geçirmek için iyi bir yer olabileceğini düşündü.

Kulübeye ulaştığında dışarıdan içeriye bir şeyler giremesin diye kapıya ve pencerelere barikat kurdu. Aldığı önlemlere rağmen içi rahat değildi ve yine uyuyamadı. Kulübenin bir zamanlar yatak odası olarak kullanılan bölümüne geçti en sonunda gözlerini daha fazla açık tutamadı ve uykuya daldı. Bu sefer de kulübenin barikat kurulu kapısının arkasından gelen gülme sesiyle uyandı.

Daha önce duyduğu kadının sesine benziyordu haydut elinde kılıcıyla kapıya doğru birden fırladı ve önceki gece karşılaştığı kadını elinde baltayla ona doğru bakarak gülerken gördü bütün öfkesiyle kadına saldırmaya başladı ancak kılıç darbelerinin kadın üzerinde hiçbir etkisinin olmadığını fark etmesi uzun sürmedi.

Neredeyse sabah oluyordu güneş ışıkları kendini göstermeye başladığı anda birden hayalet kadın patlayarak yok oldu haydut öğlene kadar deliksiz uyudu. Uyanır uyanmaz ormanın içine doğru hızlı adımlarla bayağı bir yol kat etti. Gün batmaya başlarken ormanın çıkışına ulaşmıştı arkasına dönüp baktığında önceki gecelerde yaşadığı korkunç şeyleri hatırladı dönüp lanet olası yerden sağ kurtulduğuna şükredip uzaklaşırken yine o ağlama sesini duyduğuna neredeyse emindi.
  • Beğen
İfadeler: Alpha Frozen

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
3 dakika okuma
Görüntüleme
297
Yorumlar
2
Son güncelleme
Değerlendirme
3,50 yıldız 2 değerlendirme

Kişisel kategorisindeki diğer girdiler

  • Tedavi gören kedim hüsniye
    Yaklaşık 1 ay önce araba çarptı arkadaşlar bu kedi önceden de çok güzeldi aslında sokak...
  • Love, Victor Dizisine Bir Şans Ver
    Şu hayatta sınırlarımızın ve bizi biz yapan duygu ve düşüncelerimizi bastırmak için çağımızın...
  • Uykuya Dalmadan Önceki O Düşünce Seremonisi
    Uykuya dalmadan önceki o düşünce seremonisi, Etkiler fazlasıyla çok düşünen bir insanı. Bu...
  • Eko
    Hayatım bir kalp cihazında engebelerle boğuşuyor, Ritimler bir yukarı çıkıyor bir aşağı iniyor...
  • 0. Gün
    Tarih: 6.02.2024 23.58 Kalan Gün: 488 Hedef: En kötü ilk 10 bin Bölüm: Dil Mevcut...

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı