Oyun Önerisi: Risk Of Rain 2

ESsC9uPXgAA1muu.jpg


Risk Of Rain 2, şu an Steam'de 70TLlik fiyatıyla gayet fiyatını hak eden Solo ya da Co-Op oynanabilen bir oyun. Eğer oyunu almak istiyorsanız indirimde olan oyuna ayrı bir tat katan Survivors Of Void DLC'siyle beraber 82.65TL'ye alabilirsiniz. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği bulunmakta...

Oynanış odaklı bir oyun olduğundan çokta bir hikayesi yok bu yüzden hikayeye değinmeyeceğim. Eğer Muck oynadıysanız oyun size basit gelebilir ama sıfırdan başlayacaksanız itemleri, canavarları, mekanikleri, karakterleri, haritaları, artifactleri ezberlemek 5-10 saatinizi alabilir. Her haritanın kendi gizli detayları var, bunları burda belirtmeyeceğim çünkü kendiniz bulunca çok daha eğlenceli oluyor.

Karakterler konusunda, çok uzun bi' bölüm ayırmak isterdim ama kısa bir özet geçeceğim. Bazı şeyleri yerine getirirseniz yeni karakterleri açıyorsunuz, normal şartlarda alınamayan sadece 2 karakter var oda DLC'yle beraber ücretsiz ve direkt gelen Railgunner karakteri ve DLC'yi aldığınızda gelen yeni Final Boss'unu kesince Gelen Void Fiend. Bu iki karakter aşırı güçlü ve aşırı eğlenceli ama oyunun dengesini bozduğunu söyleyebilirim. Karakterlerle ilgili küçük bir detay daha var, her karakterin yetenekleri var ve bu yetenekler değiştirilebiliyor. Eğer belli şartları yerine getirirseniz o karakterin yeteneğini açabilirsiniz.

Oynanışa gelecek olursak, haritada rastgele yerlerde çıkan sandıklar, eğer DLC'yi aldıysanız void chests, küçük marketler ve bazı gizli etkileşime girilebilen şeyler ;). Oyunun kısacası işleyişi şöyle: canavar kes, para kas, sandık aç, buff al, portalı aç, portal bossunu kes, portalın şarjı dolana kadar alan içinde dur ve öbür bölüme geç. Eğer oyunda ölürseniz dirilemiyorsunuz, tabii Dio'nun Oyuncak Ayısı adlı bir itemi kullanmıyorsanız. Oyuna yeni mekanikler katan özelliği olan Artifactleri almak çok kolay değil ama çokta zor değil, bölümleri geçerken bir harita göreceksiniz: aşağısında kooocaman bir portal ve etrafında bir kaç küçük detay, etrafı kurcalarsanız belki portal açılır ;).

Buradan sonra biraz spoiler vereceğim. Oyunun final bossları hiç zayıfa alınmayacak kadar güçlü hiç küçümsemeyin, 40 dakika gelip bosstan tek yemek hiç güzel bir his değil. Oyunda bazı gizli itemler, karakterler, bölgeler var bunları mapte anormal gözüken yapılarla açabilirsiniz ya da mapi biraz inceleyip bulabilirsiniz. Oyunda modlar arasında çok büyük bi' zorluk farkı var, Kolay-Orta-Zor mod olarak 3'e ayrılıyor ama kolayda bile belli bir dereceden sonra zorlanıyorsunuz; Musonda yani zor modda ise tek bir vuruş bile hafife alınamaz direkt olarak ölmenize bile sebep olabilir. Ayrıca en zorda bitirmek karakter için köstüm açar.
48dw8asont781.png
20191111213104_1.jpg
alexey-statev-character.jpg

Oynanış Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlar

3 arkadaş 2-3 saat vakit geçirip sonrasında salmıştık. Gerçi oyunsuz dönemde olsaydık daha uzun oynayabileceğimizi düşünüyorum
 
Çok tek düze bir oyun ya, solo oynayıp hızlıca baymıştım. Arkadaş ortamıyla sarıyor olabilir.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Terreshie
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
444
Yorumlar
8
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Terreshie adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı