Oyun Önerisi: Spec Ops The Line

Oyun Hakkında:

Spec Ops: The Line Yager Development tarafından oluşturulan fütüristik bir kıyamet sonrası dünyada geçen dinamik bir TPP aksiyon oyunudur. 29 Haziran 2012'de PC, PS3 ve X360 platformlarına çıkış yapmıştır. Oyun, 1998 yılında Zombie Studios tarafından başlatılan Spec Ops serisinin devamı niteliğindedir.

Hikaye, ana kahramanımız Mart'in Walker'ın kontrolünü üstlendiğimiz dünyanın en zengin yerlerinden biri olan Dubai'ye de başlar. Şehir 6 ay önce şiddetli kum fırtınaları tarafından harap edilmiştir. Doğal bir felaketle karşı karşıya kalan Albay John Konrad liderliğindeki bir grup Amerikan askeri, kaçamayan şehir sakinlerini korumak için şehirde kalırlar. Ancak ekiple iletişim kesilir ve ordu bir alarm sinyali aldıktan sonra bir kurtarma ekibi gönderir.

Mart'in Walker ve Delta Force ekibi eşliğinde oyuncu kumla kaplı Dubai şehrini keşfetmeye başlarlar. John Konrad ve sadık askerleri kurtarılmak istemedikleri için bunun sıradan bir kurtarma görevi olmadığı çok geçmeden ortaya çıkar. Görev sırasında, oyuncunun ahlak duygusu bir kereden fazla test edilir ve birçok kişinin hayatını etkileyen zor seçimler yapması gerekir.

Oyuncu, üç yetenekli askerden oluşan bir ekibe liderlik ederken yeni yerler keşfeder ve düşmanlarla savaşır. Kum, oyunun önemli bir unsurudur dinamik hava koşulları tarafından oluşturulur. Oyuncunun birden fazla müttefiki veya düşmanı olur. Oyuncu, hem kumla kaplı caddeleri hem de çok katlı binaların iç mekanlarını keşfedebilir.

Spec Ops: The Line çıkış dönemine göre muhteşem görselleri ve kendine özgü, kumlu renkleriyle öne çıkıyor. Oyuncu, çoğunlukla kum tepeleriyle çevrili gökdelenlerden oluşan tuhaf görünümlü manzaraları gözlemler. Tek oyunculu kampanyanın yanı sıra oyun, çok oyunculu bir moda da sahiptir.

Oyun tüm yan içerikleriyle beraber tek kişilik bölümü ortalama 10 saat bir oynanış sunmaktadır. Ek olarak oyunun oyuncu tarafından yapılan seçimlere göre değişen dört adet farklı sona sahiptir.

Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista / 7
İşlemci: 2.4 GHz Dört Çekirdekli işlemci.
Hafıza: 3 GB RAM.
Hard disk alanı: 10 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 512 MB.
DirectX®:9.0


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son incelemeler

Artıları: Güzel bir oyun ve güzel bir anlatım ile bu deneyimi deneyimlememe sebep olmayı başardı.
Eksileri: Oyunun genellikle hikayesinden bahsetmiş. Evet hikaye çok iyi ancak grafik ve optimizasyon da gayet başarılı.
Devamı gelmesini isterim. Gayet iyiydi.
Güzel bir oyunu önermiş ve zevki buysa bu tarz güzel oyunların devamı da gelecektir.
  • Beğen
İfadeler: 513252

Yorumlar

Tavsiyeniz üzere oyunu indirdim. Oyunu indirirken Ukrayna savaşı çıktı.
Bir nevi kendimi Ukrayna'da savaşıyor gibi hissettim.

Oyun gerçekten harika. Ancak eksi tarafları ise fare hassasiyeti, mermi sıkıntısı ve hareket kontrolleri.
Spoiler vermek istemem. Deneyimlenmesi gereken bir zevk.

Bir insanın savaşa karşı bakış açısını muhteşem değiştiriyor. Normalde FPS oyunlarını severim ama artık hiç silah görmek istemiyorum.

Grafikler 2022 için bile iyi, optimizasyon iyi, hikaye iyi, kurgu iyi, olayları yansıtma iyi ve en önemlisi seçim yaparken kafanız bulanıyor. Gerçekten insana dokunan bir oyun.
 
Bu oyun bir ara ücretsiz dağıtılmıştı eski bilgisayarımın kaldırabileceği nadir oyunlardandı rastgele açıp oynamıştım ara sıra oynanış sıkıcı olabiliyordu ama hikayenin sonu oyunu bitirmeye değdi zaten zengin hikaye olarak geçiyor. Oynanmasını tavsiye ederim özellikle düşük sistem için.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Penetrator God
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.507
Yorumlar
2
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
4,00 yıldız 1 değerlendirme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Penetrator God adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı