Papara ve Papara Black Card incelemesi

Öncelikle blog girdime hoş geldiniz. Bugün uzun zamandır Lite Card olarak kullandığım, ve şimdi de Black Card olarak kullandığım Papara hakkında bilgi vereceğim.

Papara Nedir?
Papara,adını duymaktan alışkın olduğumuz tosla,ininal,oldubil,fups gibi bir ön ödemeli kart firmasıdır.

Papara kim ve ne zaman kurulmuştur?
Papara kurucu Ahmed Faruk Karslı tarafından kurulmuştur.2016 yılında aynı bir banka gibi BDDK tarafından verilen izin doğrultusunda kurulmuştur.

Papara bir banka mıdır?
Papara BTK(Bankalararası Kart Merkezi)'ne üye bir kuruluştur.Ancak üyelik statüsü banka şeklinde değil.Kuruluş statüsünde BKM üyesidir.

Papara Black Card nedir?
Papara Black Card,Papara'nın diğer ürünleri gibi bir ön ödemeli karttır.Papara'nın en gelişmiş üyelik statüsü olan Sözleşmeli Hesap'a sahip olmak için Papara Black Card gerekmektedir.

Papara Cashback nedir,nerelerde geçerlidir?
Papara'nın Cashback programı,anlaşmalı olduğu firmalarda Black Card ile yaptığınız alışverişlerde verdiği belli oranda ve belli düzeyde bir paradır.Bu parayı ister kullanır,isterseniz çekebilirsiniz.Cashback programı değişmektedir,buradan takip edebilirsiniz ; https://www.papara.com/cashback-lp

Papara Black Card nerden alınır?
Papara Black Card,Papara uygulaması üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde istenmektedir.Başvurunuzun onaylanması durumunda,kart isminize özel basılacak,AGT Kurye ile verdiğiniz adrese kadar gelecektir.

Papara Black Card almak için şartlar nelerdir?
13 yaşından büyük olup,kimliğini tanımlayan herkes Papara Black Card sahibi olabilmektedir.

Papara Black Card aidata,bir ücrete sahip midir?
Papara Black Card bir kredi kartı gibi aidata sahip değildir,son kullanım tarihine kadar tamamen ücretsizdir.Son kullanım tarihinden sonrada her kart gibi kullanıma kapanır ve yenilenmesi gerekir.

Papara Black Card,hangi kart markasına sahiptir?
Papara Black Card,günümüzde sıklıkla kullanılan Visa ve Mastercard olarak basılmaktadır.Bunların hangisinin basılacağı ise tamamen o anki stok durumuna ve firmanın isteğine göre bir durumdur.

Papara Black Card özellikleri nelerdir?
Papara Black Card çipli ve temassız bir karttır.Her türlü post cihazında temassız olarak kullanabilirsiniz.

Papara Black Card limitleri nelerdir?
Sürekli değişen limit konusu hakkında,https://www.papara.com/fees-and-limits sitesini ziyaret ederek Sözleşmeli Hesap kısmına bakabilirsiniz.

Papara Black Card nereden para çekilir,yatırılır?
Papara Black Card,her türlü ATM'den ve PTTMatiklerden para yatırılıp,çekilebilmektedir.Akbank ATM'leri tamamen ücretsiz olarak para yatırıp,çekme işlemi yapılabilmektedir.Diğer ATM'ler ve PTTMatiklerden ise %1+1TL şeklinde komisyon tarifesi uygulanmaktadır.

Papara Black Card uygulamadan nasıl yönetilmektedir?
Papara uygulamasını App Store,Google Play ve AppGalery üzerinden ücretsiz şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.Uygulamada üzerinden bakiyenizi,son harcamalarınızı görebilirsiniz.Kartınızın temassız özeliğini kapatıp açacağınız gibi,kullanıma açıp kapama,kartı iptal etmek,internet alışverişine kapatmak gibi hizmetleri mevcuttur.

Papara Black Card'ımdan para transeferi yapabilirmiyim?
Papara Black Card,Papara hesap bakiyenize bağlıdır.Bu bakiye üzerinden,dilediğiniz kişinin IBAN'nına 7/24 para gönderebilirsiniz.Rehberiniz de olup,Papara kullanan birini de para gönderebilirsiniz.

Papara Black Card'ıma ATM dışında para yükleyebilir miyim?
Papara Card'ınıza kendi isminiz üzerine kayıtlı bir banka hesabından para gönderebilirsiniz.Bir kredi yada banka kartından da kendi isminize kayıtlı olmasa bile gönderebilirsiniz.

Papara Black Card görselleri nelerdir?

download.jpg
download.png


Papara Black Card tasarımı nasıldır?
Papara Black Card dikey bir karttır,ön yüzünde çipiniz ve Mastercard/Visa logonuz yer alır.Arka kısımda isim-soyisminiz kart numaranız,son kullanım tarihi,CVV gibi bilgiler yer alır.
Umarım bloğumdan Papara Black Card hakkında bilgi edinebilmişsinizdir.Hatalarım için kusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.
  • Beğen
İfadeler: VİPER34

Son incelemeler

Artıları: Gayet detayli bir sekilde anlatilmis.
Elinize saglik.

Yorumlar

Artık Papara saldım ben ya para yüklerken falan komisyon alıyıo Akbank dışında, pokus kullanıyorum aktif olarak kampanyaları da daha iyi cashback sistemi falan aynısı.
 
Hocam ben bir şey soracağım tamamen ne kadar para yatırabiliyoruz sınırsız mı?
Hocam Black Card,alırsanız her ay 25.000TL ATM'den para yatırabiliyorsunuz.EFT/Havale yoluylada 50.000TL yatırabiliyorsunuz.Ancak 100TL üstü ve bir mevla kendi adınıza kayıtlı banka hesabınızdan atmışsanız 1.000.000TL oluyor limit.Onun dışında sınırsız para tutabiliyorsunuz.
 
Şahsen Lite Card = Black Card.
Farkları: Biri Mastercard, diğeri Visa.

Mastercard ve Visa dünyaya kök salmış markalar. İkisinin de pek farkı yok. Ama Mastercard olmasını ben daha çok severim.
Sözleşmeli hesepa sahip olup Lite Card kullanmakta mantıklı bir hareket, renkleri falanda daha güzel.
Bu arada Black Card'lar Mastercard'da basılabiliyor.
 
Mastercard ve Visa dünyaya kök salmış markalar. İkisinin de pek farkı yok. Ama Mastercard olmasını ben daha çok severim.
Sözleşmeli hesepa sahip olup Lite Card kullanmakta mantıklı bir hareket, renkleri falanda daha güzel.
Bu arada Black Card'lar Mastercard'da basılabiliyor.

Mastercard olan Black Card gördüm ama çoğunluk olarak Visa var sanırım.
 
18+ iseniz Enpara gibi bir seçenek varken kullanmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Cashbankları için sanal karttan kullanılabilir.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
ValiBey36
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.554
Yorumlar
21
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 2 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

ValiBey36 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı