Squid Game 2. sezonu yakında geliyor!

SHM
Sosyal Haber Merkezi

Netflix'ten resmi açıklama:​

Çıktığında platforma damgasını vuran dizilerden Squid Game dizisinin Netflix'in duyurduğuna göre 2. sezonu geliyor!

Netflix ise sitesinden şu açıklamalarda bulundu:​

“Geçtiğimiz yıl yayınlanan “Squid Game”in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak “Squid Game” sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı. “Squid Game”in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız. Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere!"

Haberlerimizden anında haberdar olun ve bizleri değerlendirin!​

Blog sayfamızdaki takip et butonunu kullanarak Sosyal Haber Merkezi'nin bir üyesi olabilirsiniz, haberler paylaşıldığın da anında haberder olabilirsiniz.
Bu blog sayfasını değerlendirerek haberlerimizi daha da güncellememize öneri veya şikayette bulunabilirsiniz.​



1655064436948.png


1655064605395.png

Yorumlar

Dizinin fikri güzel ama uygulanışı kötü. Keşke dizideki oyunları da izlemesi keyifli yapsalar. Şeker yalama oyunu sahnesi 1TL ile film yapmaya çalışan bir adamın yaptığı sahneye benziyor.
 
The Platform filminin mantığı daha iyi bence. Onunda en son yenisi çıkacak dendi ama ses seda yok.
 
İzleyip izlememek sizin kararınıza ama türkiyedeki 'max' kitle ile diziye ön yargı oluştuğunu düşünüyorum. Alice in Borderland ve bunun gibi diziler hoş geliyor bana.
 
Kesinlikle!
Artık görmekten bıktım tam bitti diyecekken tekrardan gelecek bıktım arkadaş ya.

Bu kadar abartma istersen KArdeş. Sana zorla izle diyen yok görmekten bıktıysan tek tuşla kapatırsın. Sanki milletin kafasına silah dayatıp zorla izletiyorlar tarzında yorumlar yapmayın.
 
Kendi adıma bu zamana kadar izlediğimiz dizilerden çok farklı geldi aslında bilgisizliğimden kaynaklı buna benzer bir çok şey hali hazırda varmış ama bu hayatta kalma temasını çocuk oyununa bağlaması ve netflix gibi globalde ses getirmesi bence gayet olağan bu arada şunuda düşünüyorum hali hazırda kore tayfası ülkemizdede olmakta ama bu sayede koreye sempati duyan bir hayli insanda oldu gerek konuşma tarzı gerek kültürleri bakımından farklı bir yapım kendimce :) severek izledim 2. sezonunu bekliyorum ama hem ilgiyle hem şüphelerimle saygılar :)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Sosyal Kullanıcısı
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.002
Yorumlar
21
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Sosyal Kullanıcısı adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı