Ülker çikolata incelemesi

ulker-60-gr-sutlu-kare-z.jpg


Ülker çikolata hepimizin bildiği ülkerin bir ürünüdür. Ürün markette kaç lira bilmiyorum ama okul kantinlerinde 5-6 liraya satılıyor.
Tadı nefisdir ve hepimiz biliriz. Ülker çikolatalı gofret bundan yapılmıştır.
Bügünlük bu kadar hadi by.

Son incelemeler

Artıları: Yok
Eksileri: Boş bir inceleme.
Bu herkesin damak zevkine göre değişir.

Yorumlar

Kabul edelim veya etmeyelim Ülker Çikolata yanında Eti, Şölen, Torku falan tırt'ın " t " harfi olamaz. Yani paramın olduğu ve çikolata yiyebildiğim zamanlar öyleydi.

En son ülker çikolata aldığımda tadı eski cinoların kaplaması gibiydi. Eti çok daha iyi şu anda. Tabii o da değişmiş ve daha kötü olmuş ama Y, ne de daha iyi.
 
Güldürmeyin lütfen ülker çikolataları evde yapmaya çalıştığım çikolatalardan bile lezzetsiz durumda.
Valla sayın hocam onu bunu bilmem pazar payının %70'i ülkerde geri kalanını diğer markalar pay ediyor. Bu arada çikolatayı nasıl yapıyorsunuz bi tarif atma şansınız var mı ben demiyorum ama donmuş puding gibi oluyor.
 
Vallahi sayın hocam onu bunu bilmem pazar payının %70'i ülkerde geri kalanını diğer markalar pay ediyor. Bu arada çikolatayı nasıl yapıyorsunuz bir tarif atma şansınız var mı ben demiyorum ama donmuş puding gibi oluyor.

Kakao yağını benmari usulü eritiyorum içine kakao ve pudra atıyorum buz kalıbına döküp donduruyorum ama kötü oluyor maalesef...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Adam_88
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
2.678
Yorumlar
36
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
1,00 yıldız 2 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Adam_88 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı