Xbox vs PlayStation

Yorumlar

1: Xbox'da oyunlar ücretsizken PlayStation'da oyunlar aşırı tuzlu fiyatlara satılıyor.

2: Xbox'ı daha alçak yerlere koyabilirken PlayStation'ı daha yüksek boylu alanlara koyabilirsunuz (ortalama bir karış fark var ama söyleme gereği duydum.)

Daha çok yazabilirdim çünkü blogda daha birçok eleştirilecek konu var.
 
Xbox 'ta oyunlar ücretsiz değil, GamePass diye bir servis var abonelikle bir çok oyun oynanabiliyor.
İkinci el kaygınız varsa almamanız gereken bir ürün, çünkü ülkemizde pek tutulmuyor. Konsol denilince akla PlayStation geliyor. Evet çok saçma.
Ben konsol alacak olsam PlayStation 'ı düşünmem bile, birkaç exclusive oyun için o kazığı yemem.
 
Sony'nin exclusive oyunları olmasa Xbox der geçerim ama olmuyor işte. Xbox'ın da güzel exclusive oyun çıkardığı yok. Hepsi de PC'ye geliyor. Xbox normal oyunları oynamak için, çok para baymak istemeyen insanlar için bir konsoldur. PS ise sağlam exclusive oyun oynamak isteyen insanlar içindir. Şu an PS5'e güzel exc çıkmadı ama çıkacak elbet. Donanım çok konuşmaya gerek yok bence. İkisi de yakın değerler veriyor. Birinin işlemci tflops'unun yüksek olması bir şey değiştirmiyor.
 
Gay ve LGBT propagandası exclusive oyunlar yapan şirkettir Sony. Kötü niyetli olmasa da cılkını çıkartmıştır bu yüzden Xbox daha önde benim için.
 
Xbox PlayStation oyun konsolu Xbox 12 terafplops PlayStation 10 terafplops PS'de PS VR2 var Xbox'un Game Pass'i var ama Xbox her oyunu oynatıyor psdeki oyunları da oynatıyor PS ise Xbox oyunlarının çoğunu oynatmıyor ama PS'de DualSense var DualSense takılmazsan Xbox al DualSense önemliyse PS al ama Xbox al derim
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Adam_88
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
438
Yorumlar
8
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Adam_88 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı