[YHA] Pentium 4 işlemciyi 9.5 GHz'e overclock yapan mühendis!

Memleketinin Faroe Adası olduğunu kimliğiyle kanıtlayan "DASB4U2R" nickli elektrik elektronik mühendisi kullanıcı, P4 işlemci ile overclock rekoru kırarak bir dünya rekoru elde etti. AMD'nin Ryzen 7 3700X işlemcisi ile render test sonuçlarının aynı olduğunu söyleyen "DASB4U2R", RTX 2080Ti takınca darboğaz olmadığını, kendi özel tasarım anakartıyla O.C yaptığını, her hafta 10 litre sıvı nitrojen harcadığını belirtti. GTA V oyununda RTX 2080Ti ekran kartı ile oynayıp 1080p @144Hz çözünürlükte 300 FPS'ye kadar çıktığını da söyledi.

Intel işlemcilerin tek çekirdek performansının yüksek olduğunu da belirten DASB4U2R, tek çekirdekte piyasadaki tüm işlemcileri solladığını belirtti. Öyle ki, misafir çocuğuna karşı kullanılabilecek ucuz bir alternatif olduğunu da belirtti. Misafir çocuğuna GTA V'te 300 FPS aldığını gösteren DASB4U2R, misafir çocuğunun 1 aydır odasında kamp kurduğunu, annesine sorduğunda da "Biraz oynasın abisi, abartma sen de!" tepkisiyle karşılaştığını belirtti.

DASB4U2R'in odasına girmeye çalıştığımızda ise misafir çocuğunun saldırılarına maruz kaldık.

[Yalan Haber Ajansı]

Yorumlar

Bu adama söylesem de benim PC'yi 3.00 GHz yapsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hey gidi günler. :D Ben AT89S51'i 92.3 GHz'ye çıkarmıştım(!) Neyin kafasını yapıyorsunuz 9.5 GHz falan? Hız mı bunlar. :D

Yalnız Terabyte, "DASB4U2R'in odasına girmeye çalıştığımızda ise misafir çocuğunun saldırılarına maruz kaldık." kısmı bana hangi kanalı anımsattı acaba? :D İyi beceriyorsun bu işi. :)
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
TerabyteForever
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
932
Yorumlar
13
Son güncelleme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

TerabyteForever adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı