Hikayeli oyunlarda kulaklık kullanıyor musunuz?

Kulaklık

  • Takıyorum

    Oy: 40 72,7%
  • Takmıyorum

    Oy: 15 27,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    55

183206

Megapat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
8.113
Makaleler
1
Çözümler
14
Hikayeli oyunlarda kulaklık takıyor musunuz? Ben bazı atmosferik oyunlar dışında hikayeli oyunlarda kulaklık takmıyorum. Örneğin The Long Dark gibi.
 
Senelerdir bilgisayarda oyun amaçlı hiç hoparlör kullanmadım. Her oyunda G PRO X kulaklık. :)
Kulağınız ağrımıyor mu? Benim 4 yıllık emektar Philips artık kulağı sarmıyor. Tahta gibi kafamda duruyor. O yüzden mi bilmiyorum, hoparlör ile oynamak daha konforlu geliyor.
 
Genellikle hep rahat kulaklık tercih ettiğim için sorun olmuyor. Şu anki kulaklığımı günde 24 saat bile takabilirim. Kulak içi kulaklıklardan kalitesizlerini bir kere takmak zorunda kalmıştım ve 30 dakika sonunda yok artık dedirtti.

Kulak içi ise rahatsız edici olabilir belki ama EarPods veya Sennheiser tarzı bir şey ise yine sorun olmuyor pek.
 
6 senelik Logitech G35 kulaklığım çok az ses veriyor, o yüzden tatmin olmuyorum. Hoparlörle daha çok keyif alıyorum. FPS oyunlarında ise kulaklıkla oynuyorum.
 
PC mi konsol mu olduğuna göre değişir, ara sıra konsolda hoparlör ile RDR 2 açık dünyasında gezinmek terapi gibi geliyor. PC'de hoparlörle hiç oyun oynadığımı hatırlamıyorum.
 
FPS oyunları harici kulaklık kullanmayı bıraktım. Genellikle DC girersem takıyorum çünkü uzun kullanımda baş ağrısı yapıyor.
 
Gerçi fiyatlara baktım da, ağrıyan kulaklarım emekliye ayrılsa daha iyi gibi.
Sağlık ve konfor daha önemli açıkçası. Aldığım zaman bir şeyin en iyisini alıp uzun süre kullanmayı tercih ediyorum. Tabii fiyatlar çok ilginç durumda. 4-5 ay önce 1000 TL'ye aldığım kulaklık şimdiden 1500-1700 TL olmuş... Bir şeyi alırken iki tane alıp diğerini yatırım aracı olarak kullanmamızı istiyorlar sanırım artık? :D
 

Geri
Yukarı