Nasıl kız arkadaş edinilebilir?

Utangaçlığının üzerine gitmen gerek, ortamlara girmen gerek, okul gibi bir nimet var elinde, bak ben şu an okula da gitmiyorum sadece çalışıyorum, her taraf kapalı; ortam yapma imkanım yok. O yüzden bu nimeti değerlendir, okulda ortama girdiğin zaman gerisi çok rahat gelir.
Okul konusunda katılıyorum.
 
Arkadaşlar, okulda toplam 3 tane erkek arkadaşım var. Başka arkadaşım yok. Onların da sevgilileri var, benim yok. Orta 8'deyim, 14 yasındayım. Nasıl sevgili yaparım?
Şimdiden teşekkürler.

İsterseniz fotografımıd a koyabilirim.

Not: Çok utangacım.

Hocam bu senede kız arkadaş edinmeniz biraz yanlış olabilir. Sınav senenizde size destek amaçlı olması yararlı olacaktır elbette ama dikkatinizi sınavdan çekme ihtimali de var. Ben 9. sınıfım ve o zaman kız arkadaş yapan herkes dökülmüştü. Komik olan o dönem kız arkadaşım olduğu zaman ben de oldukça gerilemiştim. Ayrıca başkalarının var benim niye yok psikolojisi ile kız arkadaş yapılmaz.
 
İnsanlar içki içiyor adam öldürüyor diye bende mi yapacağım arkadaşın yaşı da küçük işin günah sevap boyutu da var yeni işin kısacası şu an çok erken.
Abi tavsiyesini verdim. Ders çalışır İnşallah. Geleceğine yatırım yapmalı.
 
Kardeşim Allah razı olsun. Sesli güldürdün. Tmm git sevgili yap koş hadi. Taktiği vereyim sana. Senin ders çalışasın yok gibi. Derdin sevgili senin. Git yanlarına konuş tanış. Onlara bir şeyler ikram et. İmalı bakışlar at. Alfa ol. Dersleri savur etrafa, bad boy ol, tüm okul seninle sevgili olur. Anlatabilmişimdir umarım.
Hocam biraz eksik kalmış. Serseri de olması lazım, cuk oturur.
"Tm abi ders çalışcaz dedik ya."
 

Geri
Yukarı